Header Ads


Πρώτο μέλημα της ΑΕΚ η… άμυνα

Πρώτο μέλημα της ΑΕΚ η… άμυνα



Με τους παίκτες που θα πλαισιώσουν το κέντρο της άμυνάς της τη νέα σεζόν, θα αρχίσει ο σχεδιασμός της ΑΕΚ το καλοκαίρι, όπως αναφέρει η Sportday.

Η οριστικοποίηση της παραμονής του Μάσιμο Καρέρα στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ και τη νέα αγωνιστική περίοδο, σηματοδότησε την έναρξη της χάραξης του πλάνου για το πώς θα διαμορφωθεί το ρόστερ της ομάδας από το καλοκαίρι και έπειτα.

Με την πανδημία του κορωνοϊού να έχει «παγώσει» τα πάντα στη χώρα μας και ως εκ τούτου και στην Ένωση, δε μπορεί να υπάρξει καμία αγωνιστική εξέλιξη, όμως οι πρώτες σκέψεις για την στελέχωση έχουν γίνει. Όπως όλα δείχνουν, ο Ιταλός προπονητής, σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή, Ίλια Ίβιτς, θέλουν πρώτα να ξεκαθαρίσουν το τι μέλει γενέσθαι με τους κεντρικούς τους αμυντικούς, για να αποφασίσουν σε ποιες και πόσες κινήσεις ενίσχυσης θα προχωρήσουν.

Στην παρούσα φάση, συμβόλαιο με την ομάδα και τη νέα χρονιά έχουν οι Σβάρνας, Οικονόμου και Λάτσι, ενώ αυτά των βασικών και πιο έμπειρων, Τσιγκρίνσκι και Βράνιες, ολοκληρώνονται. Ο πρώτος μένει ελεύθερος και ο δεύτερος επιστρέφει από τον δανεισμό του στην Άντερλεχτ. Ανάλογα με το πώς θα κυλήσουν οι συζητήσεις παραμονής ή όχι των δυο αυτών παικτών, θα κινηθεί και η ΑΕΚ, για τους παίκτες που θα αποκτήσει στα στόπερ και τα χαρακτηριστικά που θα έχουν.

Ήδη πάντως, έχουν γίνει οι διερευνητικές κινήσεις για να έχει στην λίστα της η Ένωση περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών που θα μπορέσουν να ανεβάσουν επίπεδο την οπισθοφυλακή της, που τόσο σημαντικό ρόλο παίζει στο αγωνιστικό πλάνο του Μάσιμο Καρέρα.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.