Header Ads


Unlabelled Απόφαση Καρέρα: Ποιον βάζει βασικό με ΟΦΗ!

Απόφαση Καρέρα: Ποιον βάζει βασικό με ΟΦΗ!


Μεγάλη έκπληξη στην 11άδα με ΟΦΗ από Καρέρα, δείτε ποιον ετοιμάζει για βασικό! 
Οι απουσίες στην αμυντική γραμμή αναγκάζουν τον Μάσιμο Καρέρα να κοιτάξει στην ακαδημία, με τον Ιταλό να σκέφτεται σοβαρά στο επικείμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ να ρίξει στη μάχη τον 17χρονο Λάτσι.


Η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στους Κρητικούς συνεχίζεται μετ’ εμποδίων για τον τεχνικό της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα.

Ο Ιταλός τεχνικός έχει εντοπίσει σημαντικό πρόβλημα στα μετόπισθεν, με την Ένωση να ξεμένει από λύσεις. Πιο συγκεκριμένα, οι «Κιτρινόμαυροι» για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ δεν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Βράνιες και Σβάρνα, καθώς αμφότεροι έχει αποφασιστεί να εκτίσουν τη ποινή τους στην κυριακάτικη αναμέτρηση.

Πέραν των δύο παραπάνω, ο Μάσιμο Καρέρα δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε τον Τσιγκρίνσκι, με τον Ουκρανό στόπερ να συνεχίζει την αποθεραπεία του από τον τραυματισμό που αποκόμισε στη προθέρμανση του περασμένου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Έτσι με μοναδικό «ενεργό» αμυντικό τον Οικονόμου, ο Καρέρα αναζητά το όνομα του παρτενέρ που θα βρεθεί στο βασικό σχήμα για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Εκτός του πολυθεσίτη Μπακάκη, στο μυαλό του Ιταλού τεχνικού βρίσκεται και το όνομα του 17χρονου κεντρικού αμυντικού της ακαδημίας της ΑΕΚ, Λάτσι. Ο νεαρός όπως αναφέρεται από τα ρεπορτάζ συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να πάρει την ευκαιρία να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα δίπλα στον Οικονόμου σε ένα παιχνίδι που η ΑΕΚ επιζητά μονάχα τη νίκη προκειμένου να συνεχίσει την ανοδική της πορεία πριν το ξεκίνημα των πλέι οφς.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.