Header Ads


Unlabelled Ποιον... κλέβει από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ η Ένωση!

Ποιον... κλέβει από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ η Ένωση!


Η ΑΕΚ ετοιμάζει...κίνηση έκπληξη μέσα από τα χέρια Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ - Δείτε ποιους θέλει!
Οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν μια καλή ευκαιρία να παρακολουθήσουν κάποιους παίκτες των Κρητικών.


Από τη μέρα που ο Μάσιμο Καρέρα ήρθε στην Ένωση η ομάδα έχει παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο. Ο Ιταλός τεχνικός έχει θωρακίσει την άμυνα και έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις επιθετικές αρετές των ποδοσφαιριστών του. Τα πλέι οφ είναι μπροστά, ενώ υπάρχει πάντα και ο στόχος του Κυπέλλου.

Οι «κιτρινόμαυροι» κληρώθηκαν με τον Άρη και έχουν τη δυνατότητα να πάνε σε έναν ακόμα τελικό.

Ωστόσο στο πίσω μέρος των ανθρώπων της ομάδας υπάρχει και η επόμενη σεζόν. Στα Σπάτα θέλουν να τελειώσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται τις εκκρεμότητες προκειμένου να κάνουν και πάλι πρωταθλητισμό. Φυσικά οι «κιτρινόμαυροι» έχουν τα μάτι τους ανοιχτά και στην Ελληνική αγορά. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν δείξει πολλές φορές ότι εμπιστεύονται τους ποδοσφαιριστές που παίζουν στο πρωτάθλημα μας.

Τσεκάρουν Σεμέδο και Μεγιάδο

Δυο από τους ποδοσφαιριστές που έχουν εντυπωσιάσει τη φετινή σεζόν οι Λισάντρο Σεμέδο και Μιγκέλ Μεγιάδο. Και οι δυο αγωνίζονται με τη φανέλα του ΟΦΗ και έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον και άλλων ομάδα. Ο πρώτος είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, ενώ ο δεύτερος είναι κεντρικός και αμυντικός χαφ.

Η Ένωση παρακολουθεί στενά την πορεία των δυο ποδοσφαιριστών ενόψει καλοκαιριού. Μάλιστα, στο παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να τους τσεκάρουν ξανά. Παράλληλα θα μπορέσει και ο Μάσιμο Καρέρα να έχει μια πιο ξεκάθαροι εικόνα για να κρίνει αν είναι παίκτες που μπορούν να χωρέσουν στα πλάνα του.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.