Header Ads


Λίβερπουλ: Aπίστευτο αρνητικό ρεκόρ κόντρα στην Ατλέτικο!

Λίβερπουλ: Aπίστευτο αρνητικό ρεκόρ κόντρα στην Ατλέτικο!


Η Ατλέτικο Μαδρίτης όχι μόνο νίκησε την Λίβερπουλ αλλά δεν της επέτρεψε να έχει ούτε μία τελική προσπάθεια εντός εστίας, μόλις για δεύτερη φορά επί εποχής Κλοπ στον πάγκο της!
Η Λίβερπουλ καλπάζει για τον τίτλο στην Premier League και είναι η νυν πρωταθλήτρια Ευρώπης ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης δίνει μάχη για να εξασφαλίσει έξοδο στο Champions League και τη νέα σεζόν, ωστόσο το βράδυ της Τρίτης (18/2) τα προγνωστικά που έδιναν φαβορί τους κόκκινους δεν επαληθεύτηκαν.



Τουναντίον, η ομάδα του Σιμεόνε μπόρεσε να περιορίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τα επιθετικά ατού της Λίβερπουλ και να μην επιτρέψει στους μέσους της ομάδας του Κλοπ να είναι δημιουργικοί, με αποτέλεσμα να πάρει μία άξια νίκη με 1-0 που της δίνει προβάδισμα για πρόκριση στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αυτή ήταν μόλις η τρίτη φετινή ήττα της Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις και ταυτόχρονα το τρίτο μόλις ματς που δεν βρήκε δίχτυα μετά από αυτά με Νάπολι (Champions League) και Άστον Βίλα (League Cup), ωστόσο άλλο είναι το στατιστικό που εντυπωσιάζει.

Αυτό αφορά τις τελικές προσπάθειες, με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ να έχει 6 συνολικά αλλά καμία εντός εστίας, με το ματς αυτό να είναι μόλις το δεύτερο στα 251 του Κλοπ στον πάγκο της που δεν είχε ούτε ένα σουτ εντός της αντίπαλης εστίας (το πρώτο ήταν με την Νάπολι τον Οκτώβριο του 2018 στο Champions League όταν και πάλι έχασε με 1-0).
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.