Header Ads


Τέλος στην «κατάρα» θέλει να δώσει η ΑΕΚ

Τέλος στην «κατάρα» θέλει να δώσει η ΑΕΚ



Την πρώτη της νίκη σε ντέρμπι θέλει να πετύχει η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Οι σκέψεις του Καρέρα για το αρχικό σχήμα. 

Την πρωταπριλιά του 2018 ήταν η τελευταία νίκη της ΑΕΚ σε ντέρμπι. Και τότε η «Ένωση» είχε επικρατήσει του Παναθηναϊκού, τον οποίο υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1)

Ωστόσο, πολλά έχουν αλλάξει από εκείνη την εποχή και σήμερα ο «Δικέφαλος» καλείται να πάρει μία νίκη, με την οποία θα διατηρήσει το προβάδισμα για την 3η θέση στο βαθμολογικό πίνακα.

Ο Μάσιμο Καρέρα αποφάσισε μεσοβδόμαδα, στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδας, να κάνει ροτέισον για να μπορέσει η ομάδα του να δώσει τα πάντα στο αποψινό παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μπάρκας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπακάκη, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι και Λόπες.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Κρίστιτσιτς και Σιμάνσκι, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Λιβάγια και ο Βέρντε.

Ο Μάνταλος θα αγωνιστεί ως «δεκάρι» και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Αραούχο, ο οποίος είχε δώσει τη νίκη στο τελευταίο ντέρμπι της ΑΕΚ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσιντώτας, Οικονόμου, Χουλτ, Σβάρνας, Βασιλαντωνόπουλος, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Σαμπανάτζοβιτς και Χριστόπουλος.

Εκτός βρίσκεται ο τιμωρημένος Σιμόες, όπως και οι Ολιβέιρα, Γιακουμάκης και Παουλίνιο που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.