Header Ads


Βαζέχα: «Το Νίκος Γκούμας ήταν η πιο καυτή έδρα στην Ελλάδα!»

Βαζέχα: «Το Νίκος Γκούμας ήταν η πιο καυτή έδρα στην Ελλάδα!»


Τι λέει για τα ματς στη Φιλαδέλφεια αλλά και τον Στέλιο Μανωλά - Συνέντευξη στην ιστοσελίδα Oneman παραχώρησε ο Κριστόφ Βαζέχα. 
Ο μεγάλος Πολωνός φορ ρωτήθηκε για το ποια ήταν η πιο καυτή έδρα στην Ελλάδα και τόνισε: «Στην Ελλάδα το ‘Νίκος Γκούμας’. Ήταν πολύ κοντά ο κόσμος με τους ποδοσφαιριστές, ήταν πολύ κοντά στις γραμμές του γηπέδου. Στα άλλα γήπεδα δεν ήταν έτσι. 

Για παράδειγμα στο ‘Καραϊσκάκη’ είχαν ακόμη στίβο γύρω γύρω, αλλά και στην Τούμπα έχει απόσταση ο κόσμος από τους παίκτες. Πολύ ωραία έδρα ήταν βέβαια και το ‘Χαριλάου’ του Άρη».

Όσο για το ποιος αμυντικός ήταν ο πιο σκληροτράχηλος ανέφερε: «Όταν βλέπω μερικά παιχνίδια σε κασέτες, γιατί καμιά φορά βάζω παιχνίδια σε κασέτες, όποτε έχω χρόνο. Ήταν πολύ σκληρό τότε το παιχνίδι. Τότε δεν προστατεύονταν οι επιθετικοί. Δηλαδή σήμερα οι κόκκινες θα έβγαιναν συνεχώς. Η μια μετά την άλλη.Οι μάχες με τον Παχατουρίδη, τον Καραταϊδη, τον Νίκο Κωστένογλου το έχω πει πολλές φορές ότι με έχουν σημαδέψει. Ήταν βέβαια και ο Μανωλάς. Εκείνος όμως δεν ήταν τόσο σκληρός όσο έξυπνος. Ήξερε πού να τοποθετείται. Εκείνοι που προανέφερα όμως έπαιζαν πολύ δυνατά. Με τάκλιν, με δύναμη. Κι όμως μέχρι σήμερα έχω μαζί τους πολύ καλές σχέσεις. Το τι συμβαίνει μέσα στον αγώνα είναι ανεξάρτητο από την προσωπική σου σχέση με τον άνθρωπο απέναντί σου. Ήμασταν αντίπαλοι μόνο για έναν προκαθορισμένο χρόνο. Όσο διαρκούσε το ματς».

*aek365.org

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.