Header Ads


Επιβεβαιώνει τις επαφές με ΑΕΚ ο Τάνκοβιτς

Επιβεβαιώνει τις επαφές με ΑΕΚ ο Τάνκοβιτς


Ο διεθνής εξτρέμ της Χάμαρμπι από το Κατάρ όπου βρίσκεται με την Εθνική Σουηδίας μίλησε για το μέλλον του.
Με την Εθνική Σουηδίας για φιλικά παιχνίδια στο Κατάρ είναι ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, για τον οποίο ενδιαφέρεται η ΑΕΚ.





Μάλιστα, ο εξτρέμ της Χάμαρμπι έπαιξε χθες βασικός (έγινε αλλαγή στο 73’) στη Ντόχα στη φιλική νίκη της Σουηδίας με 1-0 απέναντι στο Κόσοβο.

Μετά τον αγώνα ο Τάνκοβιτς μίλησε για το μέλλον σε Μέσα, ρωτήθηκε για την ΑΕΚ και ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι ο ατζέντης του είναι σε επαφές και συζητήσεις με την Ένωση: «Φυσικά είναι λίγο αγχωτικά όλα όσα συμβαίνουν, όμως ταυτόχρονα έχω έναν καλό μάνατζερ που φροντίζει τα πράγματα πολύ καλά. Ασχολείται με αυτή την κατάσταση», είπε ο Τάνκοβιτς μετά από ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με το ενδιαφέρον της ΑΕΚ κι αν έχει πολλά στο κεφάλι του αυτή την εποχή. Παράλληλα, σημείωσε: «Πολλά συμβαίνουν στο μυαλό μου τώρα. Πάνω απ’ όλα όμως θέλω να επικεντρωθώ στο ποδόσφαιρό μου. Υπάρχει ωστόσο πολλή συζήτηση αν πρέπει να μείνει ή αν πρέπει να αποχωρήσω από τη Χάμαρμπι. Υπάρχουν ομάδες που είμαι σε επαφή. Το μεταγραφικό παράθυρο είναι ανοιχτό τώρα και κοιτάω παντού. Όμως θα προτιμούσα να επικεντρωθώ στο ποδόσφαιρο».

Θυμίζουμε το καλοκαίρι ο Τάνκοβιτς μένει ελεύθερος από τη Χάμαρμπι και η ΑΕΚ παλεύει την υπόθεσή του είτε να τον αποκτήσει μέσα στον Γενάρη, είτε να συμφωνήσει από τώρα μαζί του για το καλοκαίρι.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.