Header Ads


Κετσετζόγλου: «Πιθανότητα για δύο μεταγραφές μέσα στην εβδομάδα»

Κετσετζόγλου: «Πιθανότητα για δύο μεταγραφές μέσα στην εβδομάδα»


Στην τελική ευθεία για μεταγραφές βρίσκεται η ΑΕΚ σύμφωνα με τον Κώστα Κετσετζόγλου, ο οποίος αναφέρθηκε και στα πλάνα του Μάσιμο Καρέρα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Κρίσιμες θα είναι οι επόμενες ημέρες για την μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ. Σύμφωνα με τον Κώστα Κετσετζόγλου, μέσα στην εβδομάδα μπορεί να ανακοινωθούν ακόμα και δυο παίκτες.





«Υπάρχει ένας κεντρικός χαφ που προχωράει αλλά δεν ξέρουμε ποιος είναι. Πιστεύω ότι υπάρχει πιθανότητα να γίνουν ίσως και δύο μεταγραφές μέσα στην εβδομάδα. Αν βρεθεί η άκρη με την ομάδα του Μεμίσεβιτς μπορεί να τον πάρει και σήμερα», σχολίασε αρχικά και συνέχισε: «Αν μια από τις δύο πλευρές υποχωρήσει σε αυτά που ζητάει, θα προχωρήσει. Ο παίκτης έχει συμφωνήσει ήδη. Η ΑΕΚ δεν θέλει να πληρώσει από τώρα, ίσως βρεθεί μια μέση οδός, με μια εγγυημένη οψιόν για το καλοκαίρι. . Είναι περίπτωση που η ΑΕΚ ασχολείται πολύ σοβαρά. Έχει το προφίλ του παίκτη που θέλει η ΑΕΚ».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα πλάνα του Μάσιμο Καρέρα ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και στην 11άδα που αναμένεται να παρατάξει στην Τούμπα.

Ακούστε όλα όσα είπε: 


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.