Header Ads


Κλοπ: «Ποιος σε έστειλε να κάνεις τέτοιες ερωτήσεις;»

Κλοπ: «Ποιος σε έστειλε να κάνεις τέτοιες ερωτήσεις;»


Ακόμη μια απολαυστική στιχομυθία είχε ο Γιούργκεν Κλοπ με δημοσιογράφο, ο οποίος τον ρώτησε για το αήττητο σερί της Λίβερπουλ, ενόψει του ματς με την Τότεναμ.
Οι συνεντεύξεις Τύπου του Γιούργκεν Κλοπ δεν είναι ποτέ βαρετές, αφού ο προπονητής της Λίβερπουλ έχει πολύ συχνά μια πιπεράτη ατάκα να πει σε κάποιο δημοσιογράφο.





Αυτό συνέβη και στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του παιχνιδιού Τότεναμ-Λίβερπουλ (11/1, 19:30).

Ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Γερμανό τεχνικό αν τον απασχολεί το γεγονός πως, σε περίπτωση που οι «κόκκινοι» δεν ηττηθούν από τους «σπερς», θα έχουν κάνει το καλύτερο ξεκίνημα ομάδας στην ιστορία της Premier League (έχει 19 νίκες και μία ισοπαλία).

Ο Κλοπ δήλωσε πως ποτέ δεν έχει σκεφτεί το αήττητο και απάντησε ως εξής: «Ω Θεέ μου, ποιος σε έστειλε να κάνεις αυτές τις ερωτήσεις; Δεν έχω σκεφτεί το αήττητο ούτε για ένα δευτερόλεπτο και δεν θα αρχίσω να το σκέφτομαι τώρα. Εάν είχαμε σκεφτεί το οποιοδήποτε ρεκόρ, δεν θα είχαμε πάρει τη νίκη σε τόσους πολλούς αγώνες όπως έχουμε κάνει ως τώρα. Αυτό είναι. Το μεγάλο μου πρόβλημα τώρα είναι η Τότεναμ. Πώς σκέφτεται να παίξει. Αυτή είναι η μοναδική μου έγνοια».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.