Header Ads


Ταύρος ο Σιμάνσκι

Ταύρος ο Σιμάνσκι


Ο αθλητικός Τύπος της Τετάρτης γράφει στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«Ταύρος (εκτός από… σκύλος) ο Νταμιάν Σιμάνσκι, ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ, ρωτούσε κατά τη διάρκεια των ιατρικών εξετάσεων πότε είναι το επόμενο ματς και φώναζε: «Θέλω να παίξω σαν τρελός. Πώς η ΑΕΚ πρόλαβε την πρωτοπόρο του πολωνικού πρωταθλήματος, Λέγκια Βαρσοβίας». «Μπλέξαμε και τώρα… τρέχουμε! Επηρεασμένη ψυχολογικά στο μεταβατικό στάδιο της φυγής του Σαντ Ρος η ΑΕΚ έκανε δεύτερη σερί ήττα από το πουθενά (84-96 από τη Μπαντίρμα) και έμπλεξε σε περιπέτειες».

SPORTIME

«Σιμάνσκι και έπεται συνέχεια… Επίσημα παίκτης της ΑΕΚ ο Νταμιάν Σιμάνσκι. Το βάρος τώρα πέφτει στην απόκτηση στόπερ, «παίζει» πάντα δυνατά και το θέμα του εξτρέμ».

SPORTDAY

«Μέσω ΑΕΚ στο Euro. Ο Σιμάνσκι υπέγραψε και μίλησε για τις φιλοδοξίες του και την Ένωση. Οι δυσκολίες στις λοιπές περιπτώσεις που κοιτάζει».

LIVE  SPORT

«Τάνκοβιτς, ο επόμενες. Στις 200.000 ευρώ η διαφορά για να πετύχει η ΑΕΚ το μεγάλο κόλπο με τον παικταρά. «Δεμένος» και για τα επόμενα 4 χρόνια ο 24χρονος Σιμάνσκι, ο οποίος ανακοινώθηκε χθες, εφόσον η ΑΕΚ ενεργοποιήσει την οψιόν το καλοκαίρι».

aek365.org
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.