Header Ads


Οι πρώτες πληροφορίες από το ταξίδι του Ίβιτς!

Οι πρώτες πληροφορίες από το ταξίδι του Ίβιτς!


Στο εξωτερικό βρίσκεται ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ. για το θέμα του νέου αφεντικού της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, επιστρέφει το βράδυ από Άμστερνταμ.






Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ΑΕΚ στο θέμα του προπονητή. Όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα, ο Ίλια Ίβιτς, βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τον εκλεκτό του και μάλιστα πραγματοποίησε ταξίδι-αστραπή στο εξωτερικό για να συναντηθεί μαζί του.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ένωσης, ανέλυσε στον προπονητή που έχει επιλέξει για τον κιτρινόμαυρο πάγκο όλο το σκεπτικό του, το πρότζεκτ που υπάρχει στην ομάδα και οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις. Η ΑΕΚ, κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό το όνομα του εκλεκτού με τον οποίο συναντήθηκε ο Ίλια Ίβιτς και πλέον ο Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ, αφού ολοκλήρωσε την επαφή μαζί του, επιστρέφει το βράδυ στην Αθήνα και περιμένει μέχρι το Σαββατοκύριακο την απάντηση του…

Αν όλα κυλήσουν ομαλά και υπάρξει συμφωνία με τον «εκλεκτό», φαντάζει δύσκολο να έρθει άμεσα ο νέος προπονητής στην Ελλάδα και να βρίσκεται στον πάγκο στο σαββατιάτικο (19:30) παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Με πληροφορίες από: aek365.com, enwsi.gr, gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.