Header Ads


Με τις εμβόλιμες σε Αγγλία & Γαλλία

Με τις εμβόλιμες σε Αγγλία & Γαλλία


Με πλήρη αγωνιστική στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ θα πορευτούμε αυτή την εβδομάδα. 
Ένα μικρό «Τσάμπιονς Λιγκ» θα λέγαμε, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, ενώ θα υπάρχουν κύπελλα στις υπόλοιπες χώρες. Ένα από αυτά, το ιταλικό, θα μας απασχολήσει απόψε.





Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ

«Γκέλα» για την Γιουνάιτεντ, με το εντός έδρας 2-2 να φέρνει έντονη γκρίνια για την ομάδα του Σόλσκιερ. Στο πρόσωπο του Νορβηγού υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια, ενώ ακολουθεί το ντέρμπι του προσεχούς Σαββάτου απέναντι στην Σίτι. Από την άλλη, η Τότεναμ επικράτησε μεν με 3-2 της Μπόρνμουθ, κάνοντας το ντέρμπι στο τέλος παρότι προηγήθηκε με 3-0 στο 69' (3-2 στις καθυστερήσεις). Επιστρέφει στο «Ολντ Τράφορντ» ως αντίπαλος ο Μουρίνιο και το αποψινό παιχνίδι  προμηνύεται αρκετά ενδιαφέρον. Αξία στο Over 2.5 σε απόδοση 1.77.

Παρί Σεν Ζερμέν – Ναντ

Μια χαρά της ήρθε η αναβολή για την Παρί, η οποία πήγε στο Πριγκιπάτο την Κυριακή, όμως δεν αγωνίστηκε λόγω κακοκαιρίας κόντρα στην Μονακό. Την χρειαζόταν την ξεκούραση, με την Μαρσέιγ παρ' όλα αυτά να την πλησιάζει στους δυο βαθμούς. Η Ναντ κέρδισε επιτέλους. Επικράτησε της Τουλούζ με σκορ 2-1, κάνοντας καλή εμφάνιση μετά από καιρό. Αναμένεται να παίξει πολύ σφιχτά, το σκορ της αναμέτρησης μπορεί να μην πάρει διαστάσεις. Έχει νόημα o άσσος σε συνδυασμό με τα λίγα γκολ (1+Under 3.5).

Πλήρης οδηγός για τις στοιχηματικες εταιριες στο stoiximatikesetaireies.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.