Header Ads


Η ΑΕΚ αλλάζει δύο προπονητές ανά σεζόν από τότε που επέστρεψε στη Super League!

Η ΑΕΚ αλλάζει δύο προπονητές ανά σεζόν από τότε που επέστρεψε στη Super League!


Η ΑΕΚ ψάχνει τον αντικαταστάτη του Νίκου Κωστένογλου, ο οποίος όταν έρθει θα είναι ο 11ος προπονητής που θα καθίσει στον πάγκο της Ένωσης από την επιστροφή της στη Super League.





Το ζήτημα του επικεφαλής τους πάγκου της ΑΕΚ ταλαιπωρεί πολύ την ομάδα, όπως αναφέρει στο σημερινό της θέμα η Ώρα των Σπορ.

Η ΑΕΚ από τότε που επέστρεψε το 2015 στα σαλόνια της Super League, αλλάζει δύο προπονητές ανά σεζόν κατά μέσο όρο. Ας δούμε όμως ποιοι ακριβώς είναι αυτοί και αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χιμένεθ έχει κάνει δύο... περάσματα από τον πάγκο της ομάδας.

Τραϊανός Δέλλας

Ο Τραϊανός Δέλλας ήταν ο άνθρωπος που ανέλαβε να ανεβάσει την ΑΕΚ και πάλι στη Super League. Όταν η ομάδα ήταν στην πρώτη κατηγορία κάθισε μόλις για 7 παιχνίδια μετρώντας 4 νίκες , 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Η συνεργασία του με την ΑΕΚ λύθηκε στις 20 Οκτωβρίου του 2015.

Γκουστάβο Πογέτ

Ο Γκουστάβο Πογέτ ανέλαβε τα ηνία της ΑΕΚ στις 29 Οκτωβρίου του 2015. Στον πάγκο της ΑΕΚ βρέθηκε για 6 μήνες πραγματοποιώντας μία πάρα πολύ καλή πορεία, μιας και μέτρησε 18 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες με 47 γκολ ενεργητικό και 13 παθητικό. Μάλιστα τη σεζόν εκείνη η ΑΕΚ κατέκτησε το Κύπελλο, αλλά με τον Στέλιο Μανωλά στο πάγκο της, ο οποίος διαδέχτηκε τον Πογέτ.

Στέλιος Μανωλάς

Ο Στέλιος Μανωλάς ανέλαβε την πρώτη ομάδα στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Ο Έλληνας πρώην ποδοσφαιριστής κατέκτησε ένα Κύπελλο με την ΑΕΚ και μετά αποχώρησε .Αξίζει να σημειωθεί ότι μέτρησε 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

Νίκος Παναγιωτάρας

Ο Στέλιος Μανωλάς μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου ουσιαστικά αποχώρησε και την θέση του πήρε ο Νίκος Παναγιωτάρας, ο οποίος μέτρησε 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Ο Παναγιωτάρας ανέλαβε στις 20 Μαϊου του 2016 και αποχώρησε με το τέλος της σεζόν.

Τιμούρ Κετσπάγια

Στις 6 Ιουνίου του 2016 ο Τιμούρ Κετσπάγια υπέγραψε συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Η συνεργασία τους έληξε στις 18 Οκτωβρίου του 2016, με τον Κετσπάγια να κάνει απολογισμό 3 νίκες , 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Ζοσέ Μοράις

Σύντομο ήταν και το πέρασμα του Ζοσέ Μοράις από τον πάγκο της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, ο Μοράις υπέγραψε το συμβόλαιο του στις 18 Οκτωβρίου του 2016 και το έλυσε στις 18 Ιανουαρίου του 2017. Με τον Μοράις στον πάγκο της η ΑΕΚ πέτυχε μόλις 3 νίκες, ήρθε ισόπαλη 8 φορές και ηττήθηκε άλλες 3.

Μανόλο Χιμένεθ

Ο Μανόλο Χιμένεθ θεωρείται επάξια ο πιο πετυχημένος προπονητής της ΑΕΚ από την επιστροφή της στα σαλόνια της Super League και μετά, μιας και με την ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια. Μάλιστα ο Χιμένεθ έκανε δύο περάσματα αυτά τα 5 χρόνια. Το πρώτο ξεκίνησε στις 19 Ιανουαρίου του 2018 και ολοκληρώθηκε στις 25 Μαΐου του 2018, με τον Μανόλο να μετράει 30 νίκες, 16 Ισοπαλίες και μόλις 6 ήττες.

Το δεύτερο πέρασμα του ξεκίνησε στις 6 Φεβρουαρίου του 2019 και ολοκληρώθηκε στις 27 Μαΐου της ίδιας χρονιάς. Ο απολογισμός του: 10 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Μαρίνος Ουζουνίδης

Ο Μαρίνος Ουζούνιδης ήταν ο προπονητής που ανέλαβε την ΑΕΚ, μετά την πρώτη αποχώρηση του Μανόλο Χιμένεθ. Στις 25 Μαΐου του 2018 υπέγραψε συμβόλαιο 2 ετών, αλλά η συνεργασία του με την ΑΕΚ έληξε στις 5 Φεβρουαρίου. Ο Ουζούνιδης ως προπονητής της ΑΕΚ είχε: 18 νίκες, 7 ισοπαλίες και 9 ήττες. Σ΄ όλα αυτά είναι να σημαντικό να προστεθεί η είσοδος της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League, μετά την πρόκριση επί των Σέλτικ και Βίντι.Τη θέση του πήρε ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος και αποχώρησε στις 27 Μαΐου του 2019.

Μιγκέλ Καρντόσο

Γι΄ άλλη μία χρονιά η ΑΕΚ ξεκίνησε με νέο προπονητή στην άκρη του πάγκου. Ο Μιγκέλ Καρντόσο υπέγραψε στις 28 Μαΐου και αποχώρησε στις 26 Αυγούστου. Στο μίνι αυτό πέρασμα του από την ΑΕΚ είχε 1 νίκη , 1 ισοπαλία και 2 ήττες.

Νίκος Κωστένογλου

Ο Νίκος Κωστένογλου ανέλαβε στις 26 Αυγούστου ως υπηρεσιακός και μονιμοποιήθηκε στις 3 του Σεπτεμβρίου. Στην αρχή ήταν πολύ θετικός αλλά πλέον έχουν αρχίσει να εμφανίζονται σύννεφα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Βλάνταν Ίβιτς ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του και δεν είναι απίθανο να τον βρει και πριν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Μέχρι στιγμής ο Κωστένογλου έχει: 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.