Header Ads


Unlabelled Ήρθε το καλοκαίρι για...ηγέτης, φεύγει τον Γενάρη!

Ήρθε το καλοκαίρι για...ηγέτης, φεύγει τον Γενάρη!


Πέρασε και δεν ακούμπησε - Αποχωρεί οριστικά τον Γενάρη!
Η εποχή Μάσιμο Καρέρα ξεκίνησε τυπικά χθες για την ΑΕΚ, με τον Ιταλό τεχνικό να σηκώνει… μανίκια και να πιάνει άμεσα δουλειά προκειμένου να φέρει όσο το δυνατόν γρηγορότερα την ηρεμία στην ομάδα.



Η εποχή Μάσιμο Καρέρα ξεκίνησε τυπικά χθες για την ΑΕΚ, με τον Ιταλό τεχνικό να σηκώνει… μανίκια και να πιάνει άμεσα δουλειά προκειμένου να φέρει όσο το δυνατόν γρηγορότερα την ηρεμία στην ομάδα. Ο «Δικέφαλος» το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε αγωνιστική… κατηφόρα, με τον Ιταλό να έχει μπροστά του πολύ δουλειά προκειμένου να αλλάξει το κακό κλίμα που επικρατεί και να επαναφέρει την ΑΕΚ στην κανονικότητα.

Ο Ιταλός τεχνικός σε συνεργασία με τον Ίλια Ίβιτς αναμένεται να πάρουν αποφάσεις για το υπάρχον ρόστερ αλλά και για την εύρεση νέων ποδοσφαιριστών που θα δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Όσον αφορά το κομμάτι των «κομμένων», ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ επιδιώκει να βρει άμεσα λύση ξεσκαρτάροντας το ρόστερ.

Τσίκο Ζεράλδες και Σιμάο είναι δύο από τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πείσει με τις εμφανίσεις τους και θεωρούνται πως βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός ΑΕΚ. Ο πρώτος αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας με την «Ένωση» να τερματίζει πρόωρα τον δανεισμό του από τους Ίβηρες. Όσον αφορά τη περίπτωση του Σιμάο, η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να βρει μια φόρμουλα προκειμένου να λύση το συμβόλαιό του καθώς ουδείς έχει μείνει ικανοποημένος με την παρουσία του στην ομάδα. Η περίπτωση του δεν είναι εύκολη, αντιθέτως ο Πορτογάλος δεσμεύει τον «Δικέφαλο» με τριετές συμβόλαιο, με τον παίκτη για την ώρα να μην σκέφτεται ούτε στο ελάχιστο την αποχώρηση.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.