Header Ads


Σλότερ: Κάθε ματς που παίζουμε, είναι καθοριστικό

Σλότερ: Κάθε ματς που παίζουμε, είναι καθοριστικό



Ο Αμερικανός άσος της ΑΕΚ, μίλησε στη Media Day της ΚΑΕ στο ΟΑΚΑ, για το αυριανό (13/11) ματς κόντρα στη Σαν Πάμπλο Μπούργος για το BCL

Ο Μάρκους Σλότερ μίλησε στη MediaDayτης ΚΑΕ ΑΕΚ, για το αυριανό (13/11) ματς στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Σαν Πάμπλο Μπούργος, για την 5η αγωνιστική του Β’ Ομίλου του Basketball Champions League. Ο Αμερικανός άσος είπε αρχικά: «Είναι το πιο σημαντικό γιατί είναι το επόμενο. Κάθε παιχνίδι που παίζουμε, είναι καθοριστικό, ανεξαρτήτως του ποιος είναι ο αντίπαλός μας».

Για τον κόουτς της Μπούργος, που έχρισε την ΑΕΚ φαβορί για τον τίτλο στο BCL: «Δεν το άκουσα, αλλά το εκτιμώ. Δεν σημαίνει όμως τίποτα. Δεν μας προσθέτει κάποια πίεση αυτό».

Για το πώς είναι ο ίδιος από τη στιγμή που επέστρεψε από τον τραυματισμό του: «Νιώθω καλύτερα κάθε μέρα. Είναι πάντα δύσκολο να πρέπει να ξεπεράσεις τραυματισμούς, αλλά κάθε μέρα νιώθω καλύτερα πλέον».

Θα βοηθήσει στη θέση του πλέι μέικερ. Θα ελέγξει την επίθεση. Είναι και που καλός αμυντικός επίσης. Ξέρουμε ότι στα τελευταία παιχνίδια παίζουμε καλή άμυνα και κερδίζουμε πολλά ματς με αυτόν τον τρόπο. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

*aek365.org
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.