Header Ads


Παπαθεοδώρου: «Δεν θα αποχωρήσει κανείς»

Παπαθεοδώρου: «Δεν θα αποχωρήσει κανείς»



Μιλώντας για την αναμέτρηση με την Μπούργκος (13/11, 19:00) για την 5η αγωνιστική του BCL, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια αποχώρηση από το ρόστερ της ομάδας.  



Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε αρχικά: «Είχαμε επιστροφές παικτών που ήταν τραυματίες και ήταν κομβικοί για εμάς. Αλλάξαμε την διάθεσή μας στην άμυνα και μέσα από τις νίκες που κάναμε έχουμε βρει ψυχολογία και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Όπως και πριν από 15 μέρες με τις ήττες που μας είχαν στεναχωρήσει όλους, έτσι και τώρα αυτές οι νίκες δεν πρέπει να μας δημιουργήσουν παραπάνω ενθουσιασμό, από όσο πρέπει, γιατί η συνέχεια είναι δύσκολη και μεγάλη».

Για την αλλαγή τακτικής και νοοτροπίας: «Η τακτική μας είναι ακριβώς η ίδια που είχαμε από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας. Για να σου βγει η τακτική που έχεις στο μυαλό σου, πρώτα πρέπει να έχεις διάθεση και ενέργεια, και κατά δεύτερον το κατάλληλο υλικό. Όπως είπα, είχαμε απουσίες κομβικές και σημαντικές. Δεν μπορείς να εκτελέσεις αυτά που θέλεις, όταν έχεις απουσίες. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχουμε φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε. Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος κι έχουμε να βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Απαιτείται μεγάλη ενέργεια και χρόνος».

Για την απόκτηση του Βλάντο Γιάνκοβιτς και το ενδεχόμενο αποχώρησης παίκτη: «Ο Βλάντο είναι ένας Έλληνας παίκτης και κάθε καλός Έλληνας παίκτης, που θέλει να έρθει και να παίξει στην ΑΕΚ, μας ενδιαφέρει. Με αυτή την προοπτική, λοιπόν, αποκτήθηκε. Πιστεύω πως έχει και την διάθεση και την εμπειρία να μας βοηθήσει. Δεν υπάρχει καμία αποχώρηση».

Για το αν υπήρχε ενδιαφέρον από το καλοκαίρι για τον Γιάνκοβιτς: «Υπήρχε ενδιαφέρον και το καλοκαίρι, είχαμε κάνει κάποιες συζητήσεις, αλλά τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή να συνεργαστούμε».


Για το αν είναι το παιχνίδι must-win: «Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι η Μπούργος είναι μια εξαιρετική ομάδα. Είναι η καλύτερη που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι τώρα, κατά την άποψή μου. Έχει ένα πλήρες και γεμάτο ρόστερ, με πολύ έμπειρους παίκτες. Παίζουν πολύ καλό μπάσκετ και στις δύο πλευρές του γηπέδου και θα πρέπει να κάνουμε ένα πάρα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και στις δύο πλευρές, για να νικήσουμε. Είναι σημαντικό να πάρουμε το πλεονέκτημα που κερδίσαμε στην Μπαντίρμα, να το μετουσιώσουμε σε μια νίκη στο γήπεδο μας και γι' αυτό χρειαζόμαστε πολύ μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βοήθεια του κόσμου στο ματς. Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, θα είναι ένα ματς που μπορεί να το απολαύσει ο κόσμος»

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.