Header Ads


Ολιβέιρα: «Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τον τίτλο»

Ολιβέιρα: «Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τον τίτλο»


Ο Πορτογάλος παικταράς, μίλησε για την εξαιρετική εμφάνιση και το χατ-τρικ κόντρα στον Ατρόμητο, την συνέχεια και τους ανθρώπους της Ένωσης, που εξ αρχής του έδειξαν πόσο τον ήθελαν
Διατεθειμένος να κάνει τα πάντα – μαζί με τους συμπαίκτες του - για να κατακτήσει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα, δηλώνει ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο Πορτογάλος παικταράς, που πέτυχε χα-τρικ χθες κόντρα στον Ατρόμητο, έχοντας μια εξαιρετική εμφάνιση, μίλησε στην σουηδική ιστοσελίδα «svenskafans», για το παιχνίδι που έκανε, για την συνέχεια αλλά και τους ανθρώπους της Ένωσης, που εξ αρχής του έδειξαν πόσο τον ήθελαν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη μετά την απώλεια του Ολυμπιακού. Έπρεπε να κερδίσουμε σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι φανταστικό και πάντα ωραίο για τους επιθετικούς να σημειώνουν γκολ, ειδικά αν η ομάδα κερδίσει».

-Πως νιώσατε όταν ο Ατρόμητος ισοφάρισε σε 2-2;

«Έπεσα λίγο, γιατί αισθανόμουν ότι είχαμε το παιχνίδι υπό έλεγχο μετά από 2-1. Μετά από ένα λεπτό όμως απλά προσπαθούσαμε να σκοράρουμε ξανά και είμαι πολύ χαρούμενος που το καταφέραμε».

-Πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα;

«Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τον τίτλο. Η ΑΕΚ παίζει πάντα για να κερδίσει. Αλλά γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι εύκολο. Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έχουν επίσης καλές ομάδες. Πρέπει να δουλέψουμε και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τίτλους, για ένα μεγάλο σωματείο που είναι η ΑΕΚ πρέπει να κερδίσει τίτλους».

-Για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ και τι εισπράττει από τον κόσμο

«Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και πραγματικά έδειξαν ότι ήθελαν να έρθω εδώ. Είναι μια καλή ευκαιρία για μένα να παίξω εδώ. Ο κόσμος είναι πολύ ενθουσιώδης, γιατί οι οπαδοί είναι πολύ παθιασμένοι. Είναι μια πολύ, πολύ καλή εμπειρία μέχρι στιγμής»

aek365.org
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.