Header Ads


Ξαναχτύπησε ο Μπεκ, χάνει ΑΕΚ!

Ξαναχτύπησε ο Μπεκ, χάνει ΑΕΚ!


Mοιάζει με αστείο, αλλά δεν είναι: Ο Ούφε Μπεκ χτύπησε και πάλι, αυτή τη φορά στον αστράγαλο και θα χάσει το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.


Αυτό που συμβαίνει με τον Δανό είναι πρωτοφανές. Ο Ούφε Μπεκ χτύπησε και πάλι στην προπόνηση της Παρασκευής, ο αστράγαλός του πρήστηκε και έτσι δεν θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Σε αντίθεση με άλλος φορές, δεν αποχώρησε από την προπόνηση αλλά την ολοκλήρωσε κουτσαίνοντας.

Να σημειωθεί πως αυτός είναι ο πέμπτος τραυματισμός του Μπεκ σε διάστημα μικρότερο των τριών μηνών που βρίσκεται στην Ελλάδα, αφού αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό στις 13 Αυγούστου.

Ο Δανός επιβεβαιώνει πως είναι κάτι παραπάνω από επιρρεπής σε τραυματισμούς, ενώ εκτός αυτού το θέμα είναι και ψυχολογικό αφού με την παραμικρή ενόχληση εκφράζει ανησυχία πως μπορεί αυτή να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό και έτσι δεν μπορεί να ακολουθήσει το πρόγραμμα των συμπαικτών του.

Τέλος, υπενθυμίζεται πως ο Μπεκ είχε αγωνιστεί 38’ στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ προ δύο εβδομάδων, ενώ εξαιτίας ενός οιδήματος είχε μείνει εκτός αποστολής το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.