Header Ads


Ισόπαλη με τον Άρη η ΑΕΚ Κ19

Ισόπαλη με τον Άρη η ΑΕΚ Κ19


Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με την έναρξη του δεύτερου μέρους, η ομάδα του Ηλία Καλοπήτα ισοφάρισε, πάλεψε για την ανατροπή έχοντας και δοκάρι αλλά δεν τα κατάφερε (1-1)
Δεν κατάφερε να πετύχει την Τρίτη σερί νίκη της η ΑΕΚ Κ19 στο Πρωτάθλημα Υποδομών της Σούπερ Λίγκα. Η Β Ομάδα της Ένωσης αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Άρη στο Γαλάτσι. Βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά αντέδρασε η Ομαδα του Ηλία Καλοπήτα που είχε και δοκάρι.

Αρκετά καλός ο ρυθμός στο ματς. Ο Άρης είχε δοκάρι στο 16' σε μια σέντρα σουτ του Κοντόπουλου από τα δεξιά. Οι παίκτες του Ηλία Καλοπήτα ουσιαστικά ξύπνησαν μετά από αυτή τη φάση και έκαναν το παιχνίδι τους. Με ωραίες συνεργασίες κυρίως από τα αριστερά με Σταμούλη και Ωραίο σουτ του Σταμούλη στο 25' πέρασε ελάχιστα άουτ. Ενώ στο 37' ο Μαχαίρας πήγε από πλάγια θέση να απειλήσει αλλά ο πορτιερο του Άρη Παρίσσης έδιωξε.

Με την έναρξη στο β μέρος ο Άρης άνοιξε το σκορ. Σε σεντρα του Καλαϊτζή ο Μπακαλιάννης με κεφαλιά νίκησε τον Θεοχάρη. Η Ενωση αντέδρασε με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Δύο λεπτά μετά ο Κοσίδης που μόλις είχε μπει στο ματς απείλησε με διπλή προσπάθεια αλλά ο τερματοφύλακας του Άρη και το δοκάρι τον σταμάτησαν. Εκτέλεση φάουλ του Μαχαίρα στο 68' έφυγε άουτ.

Η ΑΕΚ συνέχιζε να πιέζει αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει και να φτάσει στην ανατροπή. Ο Θεοχάρης μάλιστα ο τερματοφύλακας της Κ19 με δύο σπουδαίες επεμβάσεις στις καθυστερήσεις μάλιστα σε κεφαλιές των φιλοξενούμενων κράτησε τον βαθμό.

ΑΕΚ Κ19 (Ηλίας Καλοπήτας): Θεοχάρης, Σταμούλης, Κάτσικας, Αρβανίτης, Ποζατζίδης, Τσέλιος, Καραβίδας, Ρουκουνάκης, Χριστόπουλος, Μαχαίρας

Έπαιξαν και οι Κοσίδης, Κορομηλάς, Τόλιος, Τσαρούχας

*aek365.org
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.