Header Ads


10άρι ο Μάνταλος με Άρη!

10άρι ο Μάνταλος με Άρη!



Στο αποψινό ματς με τον Άρη, ο αρχηγός της ΑΕΚ θα αγωνιστεί, για πρώτη φορά φέτος, πίσω από τον επιθετικό – Τι έχει πετύχει ως τώρα στις άλλες θέσεις που έχει αγωνιστεί

Ως 10άρι τον γνωρίσαμε, εκεί του αρέσει να παίζει περισσότερο, αυτή είναι η θέση του, όμως έχουν έρθει έτσι τα πράγματα τα τελευταία χρόνια στην ΑΕΚ όπου σπάνια τον βλέπουμε να κινείται πίσω από τον επιθετικό. Ο λόγος για τον Πέτρο Μάνταλο ο οποίος στο αποψινό ματς με τον Άρη θα αγωνιστεί για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στη φυσική του θέση: πίσω από τον επιθετικό. Ο Λιβάγια είναι τιμωρημένος και θα απουσιάσει, ο Ζεράλδες, ο οποίος στην αρχή της σεζόν έπαιζε σε αυτή τη θέση κυρίως όταν έλειπε κάποιος από τον επίθεση είναι κι αυτός εκτός, έτσι όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα ο Μάνταλος να ξεκινάει απόψε πίσω από τον Ολιβέιρα.

Μέχρι τώρα ο αρχηγός της ΑΕΚ έχει παίξει σε τρεις διαφορετικές θέσεις, αλλά όχι ως 10άρι. Κυρίως τον βλέπουμε να κινείται αριστερά και να συγκλίνει στον άξονα. Επιπλέον, έχει αγωνιστεί κάποια λεπτά στα πλάγια και δεξιά, αλλά και ως δεύτερο κεντρικό χαφ. Παρά το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται στη θέση που του αρέσει ο Μάνταλος δείχνει τη φετινή σεζόν περισσότερο ουσιαστικός. Σε 7 συμμετοχές στο πρωτάθλημα μετράει δυο γκολ και πέντε ασίστ, όντας πρώτος στην τελευταία κατηγορία σε όλη τη Σούπερ Λίγκα. Εχει 14 τελικές και 28 λάθη.

*aek365.org
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.