Header Ads


Unlabelled «Τρέχουν» οι εξελίξεις για νέο προπονητή!

«Τρέχουν» οι εξελίξεις για νέο προπονητή!


Η αποκαρδιωτική εικόνα της ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα αναγκάζει τους ανθρώπους της ομάδας να «τρέξουν» για προπονητή. Σταθερά ψηλά ο Νίκολιτς.






Η ΑΕΚ έμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη και παρουσιάζοντας απογοητευτικό πρόσωπο έφυγε ηττημένη με 1-0 από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Η «Ένωση» παρουσιάστηκε ασύνδετη, χωρίς ταυτότητα και χημεία, με παίκτες που δείχνουν να μην γνωρίζουν πού πατούν και πού βρίσκονται και να απέχουν πολύ από τις πραγματικές τους δυνατότητες. Ταυτόχρονα τα κρούσματα απειθαρχίας συνεχίστηκαν, με τον Όγκνιεν Βράνιες να αποβάλλεται σε μια ανύποπτη φάση με ένα ανόητο χτύπημα σε αντίπαλο στερώντας από την ομάδα του μια τελευταία ελπίδα να ισοφαρίσει αλλά και τον εαυτό του από τα προσεχή δύο ματς.

Οι αποδοκιμασίες του κόσμου, το σύνθημα «Αυτό δεν είναι ΑΕΚ» και η δυσαρέσκεια που εκφράστηκε έντονα από το κοινό της ομάδας ακόμη και στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, μαρτυρούν πως πλέον ο κόσμος είναι στα όριά του. Η «Ένωση» έχει τεθεί ήδη εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος και για να σωθεί ό,τι σώζεται από την φετινή περίοδο που εξελίσσεται όπως η περσινή, απαιτούνται άμεσα αποφάσεις. Σε όλα τα επίπεδα.

Φαίνεται πως η συνεχιζόμενα τραγική εικόνα της ομάδας ωθεί την διοίκηση σε πιο γρήγορες κινήσεις για την αντικατάσταση του Νίκου Κωστένογλου. Ο Ίλια Ίβιτς έχει κάνει κάποιες επαφές και από την στιγμή που τα αποτελέσματα δεν βοηθούν προκειμένου να υπάρχει μια σχετική ηρεμία στην ομάδα, θα αναγκαστεί να καταφύγει σε μια πιο… επείγουσα επιλογή προπονητή. Έτσι φαίνεται δύσκολο πλέον η ΑΕΚ να συνεχίζει να περιμένει τις εξελίξεις με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον Ερυθρό Αστέρα και πιθανότερο είναι να επιλέξει έναν πιο άμεσα διαθέσιμο προπονητή, όπως τον Μάρκο Νίκολιτς, για τις ικανότητες του οποίου υπάρχει καλή άποψη αλλά φαίνεται πως μέχρι χθες αναζητείτο κάτι ακόμη καλύτερο.

Πρόθεση της διοίκησης είναι να λυθεί το συντομότερο δυνατό το θέμα προπονητή και να βρίσκεται ο διάδοχος του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο στο ματς του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.