Header Ads


Προς αναβολή το Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης!

Προς αναβολή το Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης!


Όπως όλα δείχνουν το φετινό ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα διεξαχθεί τελικά το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο.
Τόσο η ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, όσο και η ισπανική La Liga δεν θέλουν να διεξαχθεί το Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης στις 26 Οκτωβρίου που έχει ήδη προγραμματιστεί.

Για την ακρίβεια, έχουν εκφραστεί διάφοροι φόβοι σχετικά με την ασφάλεια λόγω της τρέχουσας πολιτικής και κοινωνικής κρίσης στην Καταλωνία λόγω των διώξεων εναντίον των εννιά Καταλανών πολιτικών αρχηγών.

Οι δυο ομάδες απέρριψαν την πρόταση που έπεσε στο τραπέζι να διεξαχθεί το clasico στη Μαδρίτη και να γίνει τον Μάρτιο το ματς στη Βαρκελώνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της MARCA η νέα πρόταση είναι να διεξαχθεί το ντέρμπι στο «Καμπ Νου» την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, κάτι που δεν θέλει η διοργανώτρια αρχή, αλλά βολεύει τις ομάδες.

Η τελική απόφαση θα παρθεί από την επιτροπή διεξαγωγής του πρωταθλήματος και θα διεξαχθεί ψηφοφορία μεταξύ των τριών μελών τη Δευτέρα (21/10).

Το μοναδικό πρόβλημα είναι πως εκείνη την ημέρα έχει αγώνες για το Copa Del Rey, αλλά οι δυο ομάδες μαζί με τη Βαλένθια και την Ατλέτικο Μαδρίτης δεν θα παίξουν λόγω της συμμετοχής τους τον Ιανουάριο στο Σούπερ Καπ.

sputniknews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.