Header Ads


Ευχάριστα νέα από την σημερινή προπόνηση!

Ευχάριστα νέα από την σημερινή προπόνηση!


Σήμερα γυμνάστηκαν ατομικά αλλά πάνε πολύ καλύτερα – Τι γίνεται εν όψει Ατρόμητου
Αντίστροφα μετράμε πλέον για την επάνοδο σε φουλ ρυθμούς, τόσο του Πέτρου Μάνταλου όσο και του Μιχάλη Μπακάκη.

Οι δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές, που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς, πάνε πολύ καλύτερα, ανεβάζουν ρυθμούς και εκτός απροόπτου, θα μπουν με την υπόλοιπη ομάδα στο κανονικό πρόγραμμα αύριο (Παρασκευή).

Να θυμίσουμε πως ο Πετράν, υπέφερε από μια θλάση την οποία έχει ξεπεράσει στο 100%, ενώ ο Μπακάκης, έχει ένα μικρό οίδημα από χτύπημα, χωρίς η κατάσταση του να εμπνέει ανησυχία. Και οι δύο τους, σήμερα γυμνάστηκαν ατομικά, αλλά θα δοκιμάσουν να μπουν αύριο έχοντας πάρει το ΟΚ από τους γιατρούς.

Εάν τα καταφέρουν, είναι στο χέρι του Νίκου Κωστένογλου, να κρίνει αν θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Απ’ όπου βέβαια, θα απουσιάζουν σίγουρα οι Μπάρκας - Κλωναρίδης που και σήμερα γυμνάστηκαν μόνοι τους.

Ο διεθνής γκολκίπερ της ΑΕΚ, έχει το θέμα με το κάταγμα στο δάχτυλο, ενώ ο Βίκτωρας ταλαιπωρείται από ρήξη τένοντα στους οπίσθιους μηριαίους.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Οι Πέτρος Μάνταλος, Βασίλης Μπάρκας, Μιχάλης Μπακάκης και Βίκτωρ Κλωναρίδης ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 17.00.


aek365.org
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.