Header Ads


Unlabelled Αυτός ο παίκτης «πρόδωσε» τον Κωστένογλου!

Αυτός ο παίκτης «πρόδωσε» τον Κωστένογλου!


Πήρε την ευκαιρία μετά από καιρό, αλλά δεν έδειξε τίποτα. Δύσκολα θα παραμείνει στην ΑΕΚ.
Η ΑΕΚ άφησε δύο βαθμούς στη Λάρισα, μένοντας στο 0-0 με την ΑΕΛ, σε ένα ματς που θα μπορούσε κάλλιστα να έχει χάσει.

Η  Ένωση δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό επιθετικά σε κανένα σημείο του αγώνα και οι διορθωτικές κινήσεις του Νίκου Κωστένογλου δεν βοήθησαν.

Ο "Κωστέ" επέλεξε να δώσει ακόμα μια ευκαιρία στον Φρανσίσκο Ζεράλδες, έναν παίκτη που θεωρήθηκε "τελειωμένος", ειδικά μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος χαφ μπήκε στο 74' αντί του Μπακάκη προκειμένου να δώσει επιθετική πνοή στον Δικέφαλο, όμως ήταν... άφαντος.

Στο διάστημα που αγωνίστηκε ο Ζεράλδες δεν δικαίωσε σε καμία περίπτωση την επιλογή του Κωστένογλου να του δώσει άλλη μια ευκαιρία και με τη σημερινή του εμφάνιση μάλλον έκανε τα πράγματα... χειρότερα για τον ίδιο, παρά τα βελτίωσε.

Ο 24χρονος άσος, που ήρθε στην Ελλάδα ως πουλέν του Καρντόσο, παρέμεινε στην ομάδα μετά την απομάκρυνση του Πορτογάλου, όμως είναι "κοινό μυστικό" ότι πιθανότατα η συνεργασία του με την ομάδα θα διακοπεί τον Γενάρη. Ειδικά από τη στιγμή που αγωνιστικά δεν δείχνει να συνέρχεται, πολύ δύσκολα πλέον θα καταφέρει να ανατρέψει τα δεδομένα υπέρ του.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.