Header Ads


«Τα επόμενα βήματα για το γήπεδο της ΑΕΚ»

«Τα επόμενα βήματα για το γήπεδο της ΑΕΚ»


Την ικανοποίηση από τη συνάντηση με τον περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη και τα επόμενα βήματα που θα γίνουν για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ σχολίασε ο Κώστας Κετσετζόγλου.


Τα συμπεράσματα που βγήκαν από τη συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Γιώργο Πατούλη σχολίασε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Μεγάλη ικανοποίηση γιατί κάποια έργα προχωρούν πολύ γρήγορα. Επιτόπου ενέκρινε το κονδύλι για τις εργασίες που χρειάζονται και μέσα στο επόμενο 20ημερο αναμένεται να αρχίσουν οι εργασίες. Κάτι Μια από τις δεσμεύσεις του περιφερειάρχη είναι πως οι διαγωνισμοί θα γίνονται στην πιο κοντινή διαθέσιμη ημερομηνία. Ορίστηκε και ένα παρατηρητήριο εργασιών, με τους Μελισσανίδη και Ανδρεόπουλο, για να γνωρίζουν όλοι στην πράξη τι γίνεται καθημερινά», ανέφερε για την συνάντηση, ενώ για τα επόμενα βήματα είπε:

«Μέχρι τον Δεκέμβριο η ΑΕΚ θα έχει τελειώσει με το στέγαστρο, αρχίζει η δεύτερη φάση των έργων. Αυτά θα γίνουν από τα χρήματα της περιφέρειας, θα πρέπει να γίνουν διαγωνισμοί. Υπάρχει ένα σενάριο μήπως γίνει ένας διαγωνισμός με έναν εργολάβο που θα αναλάβει τα υπόλοιπα, κάτι που είναι πιο γρήγορο, ή να γίνει τμηματικά η ανάθεση, κάτι που είναι πιο καλό. Πιθανότερο το βλέπω να γίνει το δεύτερο. Θα πάρει λίγο χρόνο, αλλά θα είναι καλύτερο για ένα τέτοιο έργο».

Όσο για την αναζήτηση παικτών από τον Ίβιτς, σχολίασε: «Η ΑΕΚ δεν έχει κατασταλάξει πού θέλει ενίσχυση, ο Ίβιτς είναι έτοιμος. Έχει συζητήσει για κάποιους παίκτες με τη διοίκηση της ομάδας, θα προχωρήσει πιστεύω, αλλά έχουμε καιρό ακόμα».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.