Header Ads


Unlabelled Αποφάσεις στην ΑΕΚ μετά το ντέρμπι - Τι θα γίνει με Κωστένογλου!

Αποφάσεις στην ΑΕΚ μετά το ντέρμπι - Τι θα γίνει με Κωστένογλου!


Το -8 φέρνει εξελίξεις; Ποιος "τρέμει" και τι έρχεται; - Πανέτοιμος για όλα ο Ίλια Ίβιτς!
Μπορεί το 2-0 να μη δείχνει ιδιαιτέρως... βαρύ σκορ για την ΑΕΚ, ωστόσο όταν πριν την από τη σέντρα του ντέρμπι προπονητής -παίκτες και διοίκηση έλεγαν ξεκάθαρα πως μοναδικός στόχος είναι το διπλό, η ήττα και με κάτω τα χέρια, προφανώς και είναι τεράστια αποτυχία.
Μπορεί ο Νίκος Κωστένογλου αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης να εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Ένωσης και μάλιστα να τόνισε τόσο στην κάμερα της Nova όσο και στη συνέντευξη Τύπου, πως ήταν άκρως ανταγωνιστικοί, ότι πίεσαν ψηλά και ότι ήταν η πιο επικίνδυνη ομάδα στο γήπεδο.

Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν φάνηκε στο χορτάρι, καθώς ακόμα και όταν οι «κιτρινόμαυροι» ισορρόπησαν το ματς στο δεύτερο 45λεπτο, δεν μπόρεσαν να απειλήσουν σοβαρά έναν κουρασμένο και μετριότατο Ολυμπιακό, ενώ δέχθηκαν το δεύτερο γκολ από μία φάση που έγινε άλλες δύο φορές νωρίτερα, με τον ίδιο τρόπο, ωστόσο τη μία απέκρουσε ο Τσιντώτας και την άλλη η μπάλα έφυγε άουτ από το σουτ του Καμαρά.

Η κατώτατη του μετρίου λοιπόν εμφάνιση της ΑΕΚ, όπως φαίνεται ξεκάθαρα και από μία... γύρα στα Μέσα που ασχολούνται αποκλειστικά με την επικαιρότητα της Ένωσης, χρεώνεται αποκλειστικά στον Κωστένογλου, ο οποίος όντως μία φοβική και χωρίς συγκεκριμένο πλάνο ομάδα. Έτσι λοιπόν, με την Ένωση πλέον στο -8 από την κορυφή και τον Ολυμπιακό και με το πρωτάθλημα να έχει απομακρυνθεί από την όγδοη αγωνιστική, ο προβληματισμός στους «κιτρινόμαυρους» είναι πολύ μεγάλος για τη συνέχεια.

Τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών λοιπόν ανέφεραν ξεκάθαρα πως εφόσον η ΑΕΚ δεν νικήσει τότε θα υπάρξει θέμα προπονητή και αυτό αναφέρουν και οι τελευταίες πληροφορίες. Στη διοίκηση είναι εντόνως προβληματισμένοι με την εικόνα στο Γ. Καραϊσκάκης και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις. Ο Ίλια Ίβιτς εδώ και καιρό τρέχει το θέμα του διαδόχου του Κωστένογλου και ήδη έχει έτοιμες λύσεις.

Το θέμα είναι αν στην Ένωση θα αποφασίσουν να προχωρήσουν άμεσα σε αλλαγή προπονητή ή θα περιμένουν κι άλλο. Ο Κωστένογλου πάντως έχασε την ευκαιρία του και ήδη «δουλεύεται» η επόμενη μέρα.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.