Header Ads


Πατούλης: «Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μέρα για την Αγιά Σοφιά»

Πατούλης: «Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μέρα για την Αγιά Σοφιά»


Αυτό που είχε δηλώσει όταν είχε επισκεφτεί την Αγιά Σοφιά, επανέλαβε ο Γιώργος Πατούλης, που τόνισε ξανά ότι δεν πρέπει να χαθεί ούτε μέρα για το γήπεδο της ΑΕΚ.
Ξεκάθαρος, όσον αφορά το γήπεδο της ΑΕΚ, ήταν ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης. Όπως ανέφερε, στη συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, δεν πρέπει να χαθεί ούτε μέρα για την Αγιά Σοφιά, κάτι που είχε επαναλάβει και το καλοκαίρι όταν είχε επισκεφθεί ο ίδιος το γήπεδο της «Ένωσης».

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Πατούλης

«Κύριε πρόεδρε, να σας ευχαριστήσουμε που βρίσκεστε εδώ μαζί με τους υπόλοιπους ανθρώπους της ΑΕΚ. Είμαστε ακριβώς 39 ημέρες εδώ ως διοίκηση. Που σαφέστατα όλες μας οι δυνάμεις τίθενται υπέρ του σχεδιασμού και κυρίως της υλοποίησης του ότι έχει συμφωνηθεί και προφανώς θα το δούμε μέσα από συγκεκριμένες ημερομηνίες και δυνατότητες που έχουμε για το αύριο.

Να ξέρετε ότι όπως είχαμε πει από την επίσκεψη του καλοκαιριού όπως είχαμε πει πριν αναλάβουμε, είμαστε απολύτως προσανατολισμένοι στην υλοποίηση, στην ολοκλήρωση και σε κάθε βοήθεια αυτού του μεγάλου εγχειρήματος, της Αγιά Σοφιάς και οι υπηρεσίες μου, οι εντολές που έχουν λάβει είναι, να μην χάνεται ούτε μέρα χωρίς να υπάρχει λόγος. Θα σας δείξω μάλιστα με ακριβείς ημερομηνίες όσα σας λέω»
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.