Header Ads


Τους απαγόρεψε τα κινητά τηλέφωνα ο Ίβιτς!

Τους απαγόρεψε τα κινητά τηλέφωνα ο Ίβιτς!


Τη χρήση των κινητών τηλεφώνων και των social media μία ώρα πριν και μία ώρα μετά τις προπονήσεις απαγόρευσε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ο Ίλια Ίβιτς!
Ιδιαίτερα εκνευρισμένος με όσα είχαν γίνει στα αποδυτήρια της ΑΕΚ μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, και ειδικότερα με την ανάρτηση του Βράνιες που «κατέβηκε» χθες, ήταν ο Ίλια Ίβιτς.
Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής είχε το βράδυ της Τρίτης κουβέντα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και χθες πέρασε όλη τη μέρα του στα Σπάτα και στο κτίριο της ΠΑΕ στο Μαρούσι.

Ο κ. Ίβιτς μίλησε ελάχιστα στους ποδοσφαιριστές της «Ένωσης», όμως έκανε μία ανακοίνωσε που αφορούσε τους παίκτες και σχετίζεται με το περιστατικό του πάρτι του Βράνιες και εκείνο της ανάρτησής του μετά το ντέρμπι στο Φάληρο.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ο Ίλια Ίβιτς απαγόρευσε στους παίκτες τη χρήση του κινητού τηλεφώνου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μία ώρα πριν και μετά την προπόνηση, ενώ για μεγαλύτερο διάστημα θα ισχύει αυτό τις ημέρες των αγώνων!

«Ξεχάστε ό,τι γινόταν μέχρι… χθες», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ στους παίκτες, αφού ορισμένοι από αυτούς είναι ανεξέλεγκτοι στα social media!

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.