Header Ads


«Πάρτυ» της ΑΕΚ στου Ρέντη, 0-2 τον Ολυμπιακό!

«Πάρτυ» της ΑΕΚ στου Ρέντη, 0-2 τον Ολυμπιακό!


 Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι των Νέων απέναντι στον Ολυμπιακό, επικρατώντας 0-2 στο Ρέντη. Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο σημείωσαν οι κιτρινόμαυροι.


Κιτρινόμαυρο βάφτηκε το ντέρμπι των Νέων στο Ρέντη, αφού η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε στον πάγκο του τον Αντώνη Νικοπολίδη. Οι παίκτες του Ηλία Καλοπήτα σκόραραν από ένα γκολ στις αρχές κάθε ημιχρόνου και πίσω ο Θεοχάρης δήλωσε παρών στις ευκαιρίες των γηπεδούχων.

Η ΑΕΚ μπήκε στο ματς και κατάφερε να αιφνιδίασει τον Ολυμπιακό, αφού μόλις στο 9' άνοιξε το σκορ με τον Χριστόπουλο. Ο Ολυμπιακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στις φάσεις που δημιούργησε.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με δύο σημαντικές επεμβάσεις του Θεοχάρη. Στο 52' και από βαθιά μπαλιά του Ρουκουνάκη, ο Τσέλιος κατέβασε και πλάσαρε υποδειγματικά τον Καραργύρη κάνοντας το 0-2, το οποίο έμελλε να μείνει ως το φινάλε του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός έψαξε το γκολ στη συνέχεια, πίεσε την ΑΕΚ, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Ειδικά στο 65' και στο 80' βρέθηκε κοντά στη μείωση του σκορ, αλλά ο τερματοφύλακας της Ένωσης έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις.

Δείτε όλο το ματς:

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.