Header Ads


Unlabelled Διψάει… για επιστροφή ο Νέλσον Ολιβέιρα!

Διψάει… για επιστροφή ο Νέλσον Ολιβέιρα!


Τρελαμένος για επιστροφή ο Ολιβέιρα - Αποφασισμένος να προλάβει ακόμα και το ματς με τον Παναιτωλικό ο Πορτογάλος επιθετικός της ΑΕΚ!
Ο Πορτογάλος φορ που ως γνωστόν υπέστη θλάση στο παιχνίδι με τον Αστέρα, ξεκίνησε σήμερα κιόλας θεραπεία και δουλεύει ασταμάτητα, προκειμένου να… κερδίσει τον χρόνο και να είναι διαθέσιμος όσο νωρίτερα γίνεται στις υποχρεώσεις της ΑΕΚ. Η αρχική εκτίμηση ήταν πως ο 28χρονος επιθετικός θα έμενε εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες και θα έκανε αγώνα… δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (28 ή 29 Σεπτεμβρίου). Σύμφωνα ωστόσο με την «Ωρα των Σπορ», ο Ολιβέιρα είναι αποφασισμένος να μπει όσο πιο γρήγορα γίνεται μέσα, ώστε να δώσει το παρών όχι μόνο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και να προλάβει αυτό με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο!

«Εγκλιματίστηκε» στην ΑΕΚ

Ο Ολιβέιρα πάντως έχει ήδη προλάβει να δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο, με την κίνησή του να πανηγυρίσει με τους φιλάθλους της Ενωσης μετά το «διπλό» στην Τρίπολη (παρότι τραυματίας) να είναι χαρακτηριστική. Οπως είναι χαρακτηριστικό και το χειροκρότημα που ανταπέδωσε στον κόσμο του «Δικεφάλου» τη στιγμή που αποχωρούσε τραυματίας από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Παράλληλα, ο Πορτογάλος δείχνει να μην έχει επηρεαστεί από τη φυγή του συμπατριώτη του, Μιγκέλ Καρντόσο και δείχνει ενθουσιασμένος από την προοπτική της ΑΕΚ, αλλά και από τον κόσμο της.

enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.