Header Ads


«Έγκλημα» στην ΑΕΚ, δικαίωση Χιμένεθ!

«Έγκλημα» στην ΑΕΚ, δικαίωση Χιμένεθ!


Ο Μανόλο "φώναζε" από την αρχή, αλλά... - Τώρα πρέπει να πληρώνει η ΑΕΚ για έναν παίκτη που κανείς δεν ήθελε!
Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να «πιάσει» στην ΑΕΚ. Το καλοκαίρι, η «Ένωση» του είχε βάλει πωλητήριο, προκειμένου να αποδεσμευτεί από εκείνον αλλά και το συμβόλαιό του (400.000 ευρώ), αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Ο Χιμένεθ δεν... ήθελε τον Ισπανό χαφ, ο οποίος μένει μέχρι να φύγει από την ΑΕΚ.

Έρικ Μοράν: Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να «πιάσει» στην ΑΕΚ. Το καλοκαίρι, η «Ένωση» του είχε βάλει πωλητήριο, προκειμένου να αποδεσμευτεί από εκείνον αλλά και το συμβόλαιό του (400.000 ευρώ), αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Οι λίγες συμμετοχές που έχει πάρει στην Ελλάδα σε συνδυασμό με την χαμηλή απόδοσή του, δεν έθελξαν συλλόγους από το εξωτερικό, με αποτέλεσμα ο Μοράν να μείνει στην ομάδα και να προπονείται με αυτή, για να κρατιέται σε φόρμα, δίχως όμως να υπάρχει ούτε ως σκέψη στα πλάνα του Κωστένογλου.

Η διχογνωμία Χιμένεθ – Λυμπερόπουλου

Η περίπτωση του Μοράν ήταν ιδιαίτερη, καθώς στο παρελθόν, όταν οι Λυμπερόπουλος και Χιμένεθ συζητούσαν για την προοπτική απόκτησής του, ο πρώην τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» ήταν αυτός που επέμενε και κατάφερε να κάνει τη γνώμη του να… περάσει, έναντι του Χιμένεθ που, σύμφωνα με δημοσιεύματα, εξέφραζε σοβαρές ενστάσεις για την επιλογή του.

Δικαίωση Χιμένεθ

Εν τέλει, βάσει αποτελέσματος, ο Μανόλο Χιμένεθ δικαιώθηκε, με τον Μοράν να αποτελεί μία από τις άστοχες επιλογές του «Λύμπε» στη θητεία του στην «Ένωση».

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.