Header Ads


Στα όρια της κόπωσης η ΑΕΚ με Καρντόσο!

Στα όρια της κόπωσης η ΑΕΚ με Καρντόσο!


Την κατάσταση προσπαθεί να επαναφέρει ο Νίκος Κωστένογλου με τους συνεργάτες του.
«Καμένη γη» φαίνεται πως παρέλαβε ο Νίκος Κωστένογλου, όταν ανέλαβε τη θέση του υπηρεσιακού τεχνικού της ΑΕΚ και τώρα καλείται ως πρώτος προπονητής να διορθώσει.

Σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα η Live Sport, στα τεστ που έγιναν μετά την απομάκρυνση του Μιγκέλ Καρντόσο πολλοί ποδοσφαιριστές είχαν υψηλές τιμές στο γαλακτικό οξύ.

Ωστόσο, αυτό είναι κάτι ιδιαίτερα αρνητικό, αφού η συγκέντρωση μεγάλης ποσότητας γαλακτικού οξέως στους μύες ενός ανθρώπου κατά τη διάρκεια μιας έντονης άσκησης, προκαλεί μια αίσθηση δυσφορίας στο σημείο του σώματος που καταπονείται.

Εκεί εξηγείται η εικόνα των «κιτρινόμαυρων» στο πρώτο διάστημα της σεζόν, όπως και όταν ανέλαβε ο Κωστένογλου και το γεγονός πως οι παίκτες δεν είχαν δυνάμεις για να πετύχουν το «θαύμα» στην Τραπεζούντα με την πρόκριση της ομάδας στους ομίλους του Europa League.

Πλέον ο κ. Κωστένογλου και οι συνεργάτες του επιχειρούν να σώσουν την κατάσταση, με δουλειά που ξεκίνησε στη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, και καθημερινά στα Σπάτα.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.