Header Ads


Με πάθος και τον κόσμο για το «διπλό» η ΑΕΚ!

Με πάθος και τον κόσμο για το «διπλό» η ΑΕΚ!


Μονόδρομο αποτελεί για την ΑΕΚ η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Με μοναδικό στόχο το «διπλό» θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στο σημερινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (20:00, ΕΡΤ Sports).

Η «Ένωση», μετά την έλευση του Νίκου Κωστένογλου, δείχνει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με την παρουσία του Μιγκέλ Καρντόσο.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κάνει μία τεράστια νίκη με αντίπαλο τον Αστέρα στην Τρίπολη και επικράτησαν σχετικά εύκολα της Λαμίας την προηγούμενη αγωνιστική.

Πλέον στον «Δικέφαλο» κοιτούν μόνο τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, ο οποίος με νίκη (αν δεν κερδίσει ο ΟΦΗ στο Βόλο) μπορεί να τους φέρει προσωρινά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Την «κιτρινόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Μπάρκας, με τον Νίκο Κωστένογλου να τοποθετεί τριάδα στην άμυνα που θα αποτελείται από τους Βράνιες, Τσιγκρίνσκι και Μπακάκη.

Φουλ μπακ θα είναι ο Παουλίνιο και ο Λόπες. Στον άξονα θα αγωνιστούν ο Σιμόες και ο Κρίστιτσιτς, με τον Μάνταλο να επιστρέψει στο γνωστό του ρόλο ως δημιουργού. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Αλμπάνης και Λιβάγια.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.