Header Ads


Περνούν εργομετρικά αύριο οι παίκτες!

Περνούν εργομετρικά αύριο οι παίκτες!


Με τέσσερις ποδοσφαιριστές να μην ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα και έναν να επιστρέφει στη δράση συνεχίστηκαν οι προπονήσεις στην ΑΕΚ, ενώ την Πέμπτη οι «κιτρινόμαυροι» θα περάσουν από εργομετρικά.
Στην ΑΕΚ προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι δεν υπάρχει δράση στη Super League (λόγω των εθνικών ομάδων) αυτήν την περίοδο, με τον Νίκο Κωστένογλου να προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία στους παίκτες της ομάδας.

Ωστόσο, οι συνθήκες πάνω στις οποίες δουλεύει ο Έλληνας τεχνικός δεν είναι οι ιδανικές διότι υπάρχουν αρκετά ονόματα στο… απουσιολόγιό του. Ο Νέλσον Ολιβέιρα και ο Πέτρος Μάνταλος είναι ακόμη στα… πιτς και συνεχίζουν με θεραπεία, ενώ Κώστας Γαλανόπουλος και ΈλντερΛόπες ακολούθησαν θεραπεία καιατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Αντιθέτως, ο Γιώργος Αθανασιάδης ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Αύριο (05/09) το πρωί οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης θα περάσουν από εργομετρικά τεστ, χωρισμένοι σε δύο γκρουπ (9:00 και 11:00), ενώ η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 19:00.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.