Header Ads


Unlabelled Η "χρυσή" πρόταση που έχει στα χέρια του ο Ουζουνίδης!

Η "χρυσή" πρόταση που έχει στα χέρια του ο Ουζουνίδης!


Δεν φαντάζεστε για που ετοιμάζεται να πάει ο Έλληνας κόουτς.
Τα τελευταία χρόνια ο έμπειρος τεχνικός κατάφερε να ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του. Το γεγονός πως παρουσίασε έναν ανταγωνιστικό Παναθηναϊκό κάτω από δύσκολες συνθήκες του έδωσε το εισιτήριο για για ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό. Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση από την Σαουδική Αραβία.

Μαρίνος Ουζουνίδης: Τα τελευταία χρόνια ο έμπειρος τεχνικός κατάφερε να ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του. Το γεγονός πως παρουσίασε έναν ανταγωνιστικό Παναθηναϊκό κάτω από δύσκολες συνθήκες του έδωσε το εισιτήριο για για ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό. Ο Μανόλο Χιμένεθ αποχώρησε από την ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης του εμπιστεύτηκε τις τύχες της, τότε πρωταθλήτριας, ΑΕΚ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πέτυχε τον πρώτο μεγάλο στόχο που ήταν να οδηγήσει την Ένωση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο η πορεία της ομάδας δεν ήταν ανάλογη στη συνέχεια. Η Ένωση έμενε πίσω στη μάχη του πρωταθλήματος και μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο Ευρίτης τεχνικός αποτέλεσε παρελθόν. Από τότε μέχρι σήμερα έχουν περάσει επτά μήνες. Ο Ουζουνίδης θα μπορούσε να έχει κάτσει στον πάγκο κάποιας άλλης Ελληνικής ομάδας, αλλά έχει άλλες προτεραιότητες.

Μαρίνος Ουζουνίδης: Το εξωτερικό στο μυαλό του

Ο έμπειρος τεχνικός πιστεύει πως αν δεν δουλέψει σε κορυφαία ομάδα, τότε θα έχει κάνει πισωγύρισμα στην καριέρα του. Αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο και στο μυαλό του έχει να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ουζουνίδης έχει μιλήσει με γραφείο μάνατζερ προκειμένου να του βρει κάποια ομάδα στο εξωτερικό. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια πρόταση από ομάδα της Ευρώπης.

Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. «Κάτι πήρε το αυτί μου για πρόταση που «μαγειρεύεται» από σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας με αποδέκτη τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο άλλοτε τεχνικός της ΑΕΚ έχει βάλει σε προτεραιότητα την συνεργασία του με κλαμπ του εξωτερικού έπειτα απ’ την λύση της συνεργασίας με την Ένωση. Και στην προκειμένη περίπτωση, ελληνικό μανατζερικό γραφείο περιμένει πρόταση απ’ τους «κελεμπίες» για τον Μαρίνο, ο οποίος συμπλήρωσε επτά μήνες χωρίς ομάδα», αναφέρει το δημοσίευμα της Ώρας των Σπορ.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.