Header Ads


Unlabelled Όλη η αλήθεια για τη «φωτιά» που άναψε με τον Λιβάγια!

Όλη η αλήθεια για τη «φωτιά» που άναψε με τον Λιβάγια!


Όλη η αλήθεια - Αρκετά γράφτηκαν τις τελευταίες ώρες σχετικά με τον Κροάτη άσο της ΑΕΚ, ωστόσο τα δεδομένα είναι πολύ συγκεκριμένα.
Καλά καλά δεν έχει περάσει… εβδομάδα από την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου και φαίνεται πως με το ζόρι θα «πρέπει» να μπούμε σε mood και πάλι μεταγραφών. Είναι αλήθεια πως το περασμένο καλοκαίρι δεν ήταν το καλύτερο του Μάρκο Λιβάγια με τη φανέλα του Δικεφάλου.  Έγιναν αρκετά, όχι μόνο όσα συνδέθηκαν με τον Μιγκέλ Καρντόσο, που σε κάποιες μάλιστα περιπτώσεις έφτασαν να θέσουν εν αμφιβόλω αν όχι την παραμονή του Κροάτη στο ρόστερ της Ένωσης, τουλάχιστον τον (περίφημο) ψυχισμό του και κατά πόσον ο ίδιος θα ήταν διατεθειμένος να συνεχίσει με τα «κιτρινόμαυρα».

Εν τέλει, όλ’ αυτά φαίνεται πλέον πως ξεπεράστηκαν. Όχι μόνο χάρη στην απομάκρυνση του Πορτογάλου, αλλά και στην έμπρακτη, σαφή, χωρίς αστερίσκους στήριξη που δέχτηκε ο Λιβάγια από τους πάντες στον σύλλογο. Νωπά είναι άλλωστε τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Νίκο Κωστένογλου να συμβάλλει στην (περαιτέρω πλέον) ψυχολογική του ανάταση, αναγορεύοντας τον στον προφανή και αδιαμφισβήτητο ηγέτη της ομάδας.

Και κάπως έτσι έχει αλλάξει και τελείως το στάτους και η ψυχολογία και του ίδιου του Κροάτη. Η αλήθεια είναι πως υπήρξαν στιγμές το καλοκαίρι που σκέφτηκε να ψαχτεί για μια μεταγραφή. Η αγορά, ομολογουμένως, διερευνήθηκε από τον μάνατζερ του. Τίποτα όμως δεν προέκυψε. Τίποτα που έστω να ξεπερνάει τα όρια του φιλολογικού ενδιαφέροντος και το κυριότερο, να μοιάζει ικανό να προσεγγίσει έστω τις απαιτήσεις της ΑΕΚ.

Πλέον, αυτές οι σκέψεις δεν υφίστανται. Οι μάνατζερ του Κροάτη, δεν ψάχνονται. Ο ίδιος, ποτέ δεν είχε το παραμικρό θέμα με τη ζωή στην Αθήνα (ίσα ίσα) και από την στιγμή που αναγνωρίζεται πλέον απολύτως και ο ρόλος, αλλά και η σημασία του στην ομάδα, δεν έχει και το παραμικρό με την παραμονή του σε αυτήν. Εχει 2,5 χρόνια ακόμη συμβόλαιο και το τελευταίο που τον απασχολεί τη δεδομένη στιγμή είναι μια μετακόμιση στο εξωτερικό ή έστω και να κυνηγήσει κάτι τέτοιο.

Αυτά προς απάντηση των σεναρίων που θέλουν τουρκικές ομάδες να παρακολουθούν τον Κροάτη. Αφενός είναι πολύ νωρίς για οποιοδήποτε σενάριο, αφετέρου, τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει καμία, μα καμία τουρκική ομάδα η οποία να μπορεί να προσφέρει στην Ένωση τα χρήματα που θέλει για τον Λιβάγια. Στον ίδιο τον Κροάτη, σαφώς, είναι εφικτό να προσφερθούν περισσότερα από αυτά που κερδίζει τώρα, αλλά από την στιγμή που ο ίδιος ούτε κατά διάνοια δεν σκέφτεται φευγιό (πόσο μάλλον να το προκαλέσει), το σκηνικό που αφειδώς περιγράφεται τις τελευταίες μέρες μπορεί να συνοψιστεί στο: «φάτε μάτια ψάρια»…

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.