Header Ads


Unlabelled Η επόμενη δουλειά του «Λύμπε» μετά την ΑΕΚ!

Η επόμενη δουλειά του «Λύμπε» μετά την ΑΕΚ!


Πρόωρο κι άδοξο τέλος έλαβε ο δεύτερος κύκλος της θητείας του Νίκου Λυμπερόπουλου στο πόστο του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ.
Ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής αποχώρησε «πακέτο» με τον Μιγκέλ Καρντόσο, πληρώνοντας το…μάρμαρο των αποκαρδιωτικών εμφανίσεων της Ένωσης στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Να θυμίσουμε πως ο δεύτερος κύκλος της θητείας του «Λύμπε» στην ΑΕΚ, ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2017 και έκλεισε σχεδόν δύο χρόνια αργότερα, τον Αύγουστο του 2019.

Το πρώτο πέρασμα απ΄την Ένωση με το κοστούμι του τεχνικού διευθυντή, καταγράφηκε την αγωνιστική περίοδο 2013-14 και κράτησε μόλις για ένα χρόνο.

Όσο για την επόμενη μέρα του Καλαματιανού, έπειτα απ΄τους τίτλους τέλους της συνεργασίας με την ΑΕΚ;

Σίγουρα θα χρειαστεί ένα χρονικό διάστημα προκειμένου να καθαρίσει το μυαλό του και να λάβει τις αποφάσεις του.

Σε πρώτο χρόνο πάντως, παραμένει ανοιχτή στο μυαλό του η προοπτική της επιστροφής στο μανατζερικό χώρο και της εκ νέου ενασχόλησης του με το ποδόσφαιρο με την ιδιότητα του agent.

Ο Λυμπερόπουλος έχει φορέσει στο παρελθόν το κοστούμι του μάνατζερ και το κρέμασε προκειμένου να δουλέψει δύο φορές στην ΑΕΚ και μία στον Παναθηναϊκό.

Παρεμπιπτόντως και έτσι για την ιστορία, ο μεγαλύτερος προβληματισμός του τον Ιούνιο του ΄13 καθώς και τον Δεκέμβριο του ΄16, όταν δέχτηκε πρότασεις απ΄την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό αντίστοιχα προκειμένου να αναλάβει τεχνικός διευθυντής, ήταν η τύχη των παικτών που είχε κάτω από την μανατζερική στέγη του.

Στο δεύτερο κύκλο του ως ατζέντης τον οποίο άνοιξε το φθινόπωρο του 2014, είχε λιγότερους παίκτες. Τον Μπακάκη και τον Πλατέλλα στην ΑΕΚ και τον Γιώργο Γιακουμάκη του Πλατανιά, φροντίζοντας να διασφαλίσει την επόμενη μανατζερική «στέγη» τους. 

Συγκεκριμένα «πάρκαρε» τους παίκτες του στον Ελληνα ατζέντη Γιάννη Εμμανουηλίδη, με τον οποίο τον συνδέει πολύχρονη φιλία και τον εμπιστεύεται απόλυτα.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.