Header Ads


Unlabelled Τα «κονέ» του Ίβιτς και η μεταγραφή!

Τα «κονέ» του Ίβιτς και η μεταγραφή!


Έχει τα "κονέ" ο Ίλια, κόβει το μάτι του - Ποιοι παίκτες ανήκουν στο πελατολόγιό του και θα μπορούσαν έρθουν στην ΑΕΚ!
Τα χρονικά περιθώρια για την Ένωση είναι πολύ στενά, μιας και σε λίγες μέρες λήγει η μεταγραφική περίοδος, ωστόσο ο έμπειρος Σέρβος αισιοδοξεί πως μπορεί να κάνει μια προσθήκη στην ομάδα, προκειμένου να τη βοηθήσει εκεί που θεωρεί ότι "πονάει", σύμφωνα με όσα έχει δει μέχρι στιγμής στα πρώτα επίσημα παιχνίδια. O Ίλια Ίβιτς ανέλαβε και επίσημα τα ηνία του τεχνικού διευθυντή στην ΠΑΕ ΑΕΚ και ήδη έχει πιάσει δουλειά.

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ έχει εξαιρετικές διασυνδέσεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη και αναμένεται να αξιοποιήσει τις "άκρες" του για να κάνει τουλάχιστον μια κίνηση ενίσχυσης στους "κιτρινόμαυρους".

Μάλιστα, δεν αποκλείεται το πρώτο "χτύπημα" του Ίλια Ίβιτς να είναι από την εγχώρια αγορά, μιας και ο Σέρβος έχει τα δικαιώματα αρκετών καλών Ελλήνων παικτών, όπως είναι ο Μανούσος (Ατρόμητος), ο Θεοδωράκης (Ατρόμητος), ο Βασιλόγιαννης (Λαμία), ενώ είχε στην ατζέντα του μέχρι πρόσφατα και τον Σπιριντόνοβιτς που πέρσι έπαιζε στον Πανιώνιο.

Εξάλλου, αξίζει να σημειώσουμε ότι λόγω των καλών του επαφών εκτός συνόρων ο Ίλια Ίβιτς συχνά προσπαθούσε να "διαφημίζει" τους Έλληνες παίκτες στο εξωτερικό, πετυχαίνοντας αρκετά σπουδαία deals, όπως ήταν αυτό του Δημήτρη Σιόβα στη Λεγανές. Πρόσφατα δε, ο Σέρβος προσπάθησε να "περάσει" έναν ακόμα ταλαντούχο Έλληνα αμυντικό στην καλή ισπανική ομάδα, τον Σπύρο Ρισβάνη του Ατρομήτου, ωστόσο το... κόλπο γκρόσο δεν προχώρησε.

Πάντως, αν κρίνουμε από την προηγούμενη θητεία του Ίλια Ίβιτς στην ΑΕΚ ως τεχνικού διευθυντή, ο παλαίμαχος άσος έχει "μάτι", καθώς επί των ημερών του (και προεδρίας Ντέμη Νικολαϊδη) από τους "κιτρινόμαυρους" πέρασαν ποδοσφαιριστές που όχι μόνο "έπιασαν" στην Ένωση, αλλά κάποιοι αναδείχθηκαν σε μεγάλες μεταγραφές που ενθουσίασαν τον κόσμο της ομάδας.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε τους παρακάτω: Μπρούνο Τσιρίλο, Στέφανο Σορεντίνο, Ζούλιο Σέζαρ, Μπρούνο Άλβες, Πάουλο Ασουνσάο, Βλάνταν Ίβιτς, Παναγιώτης Κονέ, Έμερσον, Περπαρίμ Χέτεμαϊ, Ντάνιελ Τόζερ.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.