Header Ads


Η πρώτη μεταγραφή του Ίβιτς στην ΑΕΚ

Η πρώτη μεταγραφή του Ίβιτς στην ΑΕΚ


Η αναζήτηση προπονητή στην ΑΕΚ έχει μπει στην τελική ευθεία, με τον Ίλια Ίβιτς να δουλεύει περιπτώσεις τεχνικών για να βρεθεί ο διάδοχος του Μιγκέλ Καρντόσο. Μεταξύ των υποψηφίων δεν βρίσκεται πια ο Γκουστάβο Πογιέτ, καθώς οι συζητήσεις του με την Ένωση δεν κατέληξαν σε συμφωνία.
Το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει κλείσει το θέμα του προπονητή έχει πάει πίσω και τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, με το «παράθυρο» για προσθήκες να κλείνει στις 2 Σεπτεμβρίου. Όπως αναφέρουν άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις από το εσωτερικό του Δικεφάλου, πολύ δύσκολα θα γίνει κάποια μεταγραφική κίνηση προτού ανακοινωθεί ο νέος τεχνικός της ομάδας.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως ο Ίλια Ίβιτς έχει μείνει άπραγος στο κομμάτι της ενίσχυσης της ΑΕΚ. Αντιθέτως, ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής έχει εικόνα της ομάδας αναφορικά με τις θέσεις που απαιτείται ενίσχυση και έχει καταρτίσει τη σχετική λίστα με υποψήφιους στόχους. Ωστόσο, οι πιθανότητες να αποκτηθεί κάποιος πριν τελειώσει το θέμα του προπονητή είναι πολύ μικρές.

Τα σενάρια που κυκλοφορούν είναι διάφορα, με κάποιους να υποστηρίζουν ότι η Ένωση θα κινηθεί για αμυντικό χαφ και άλλους να εκφράζουν την άποψη ότι θα αποκτηθεί στόπερ. Δεν λείπουν και αυτοί που θεωρούν ότι δεν θα γίνει κάποια επιπλέον διορθωτική κίνηση και ο Δικέφαλος θα πορευθεί ως έχει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πιο ρεαλιστικό ενδεχόμενο είναι να προστεθεί ένας παίκτης με την ικανότητα να καλύψει και τις δύο θέσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω. Δηλαδή, οι άνθρωποι της ΑΕΚ προσανατολίζονται στην απόκτηση ενός ψηλού στόπερ, που θα μπορεί να αγωνιστεί και ως «εξάρι».

Φυσικά, τον τελευταίο λόγο θα έχει ο νέος προπονητής της ομάδας, η εύρεση του οποίου αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα των Κιτρινόμαυρων.   

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.