Header Ads


«Φήμες» για ΑΕΚ και Μαυροπάνο!

«Φήμες» για ΑΕΚ και Μαυροπάνο!


Ετοιμάζεται επιστροφή του Έλληνα αμυντικού στην Ελλάδα για την ΑΕΚ; Τι ισχύει με την περίπτωσή του!
Σιγά σιγά μπαίνουμε στο τελευταίο 24ωρο της μεταγραφικής περιόδου στην Αγγλία (ολοκληρώνεται μεσάνυχτα Πέμπτης, τοπική ώρα). Το ελληνικό ενδιαφέρον (άμεσα τουλάχιστον, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να φέρουν οι τελευταίες ώρες…) επικεντρώνεται στον Ντίνο Μαυροπάνο και στο αν η Αρσεναλ τον παραχωρήσει τελικά.

Δεν έλειψαν άλλωστε ούτε και στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο τα σενάρια που συνέδεσαν τον 22χρονο στόπερ με πιθανότατη επαναπατρισμού είτε για χάρη του Παναθηναϊκού είτε για χάρη της ΑΕΚ. Να ξεκινήσουμε κατ’ αρχάς με ένα δεδομένο: ο Μαυροπάνος δεν θέλει με τίποτα να επιστρέψει στην Ελλάδα. Τελευταίο του… τελευταίου στην ιεράρχηση του το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Άλλωστε, είναι χαρακτηριστικό πως στη διάρκεια του καλοκαιριού ο ίδιος έχει απορρίψει προτάσεις από Γερμανία και Ολλανδία, οπότε μάλλον η επιστροφή στην Ελλάδα, δεν θα μπορούσε να τον συγκινήσει περισσότερο. Φυσικά, αυτά αλλάζουν, αλλά άμεσα τουλάχιστον, δεν μπορεί να προκύψει κάτι. Οπου άμεσα η εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου στη Γηραιά Αλβιόνα, αφού πάντα υπάρχει η προοπτική της παραχώρησης του σε ομάδα εκεί, στις μικρότερες κατηγορίες προκειμένου να «ψηθεί», παίρνοντας περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Το θέμα βέβαια είναι πως η Αρσεναλ τη δεδομένη στιγμή έχει, συμπεριλαμβανομένου του Μαυροπάνου, τρεις κεντρικούς αμυντικούς στο ρόστερ της (Σωκράτης, Μουστάφι οι άλλοι δύο). Κινείται για την απόκτηση τουλάχιστον ενός ακόμη (για τον Ρουγκάνι γράφουν οι Αγγλοι τις τελευταίες ώρες) και πάλι όμως, με μόλις μια τετράδα στόπερ στο δυναμικό τους, δύσκολα οι «κανονιέρηδες» θα δώσουν έναν εξ αυτών, ακόμη και αν μιλάμε για τον τελευταίο στην ιεραρχία τους.

Πόσο μάλλον από την στιγμή που ο Μαυροπάνος δεν είναι στο 100% (ουσιαστικά δεν έχει κάνει προετοιμασία…) λόγω του προβλήματος που τον ταλαιπώρησε από την περυσινή σεζόν. Σε κάθε περίπτωση, περισσότερα αναφορικά με το μέλλον του θα μπορούμε να καταλάβουμε από… Παρασκευή, όταν και θα ξέρουμε οριστικά το ρόστερ της Αρσεναλ, τουλάχιστον όπως αυτό έχει προκύψει από τις αγορές που θα κάνουν οι «κανονιέρηδες» στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου (οι πωλήσεις άλλωστε συνεχίζονται ως το τέλος Αυγούστου).

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.