Header Ads


Καραμάν: «Να κάνουμε το παιχνίδι μας κόντρα στην ΑΕΚ»

Καραμάν: «Να κάνουμε το παιχνίδι μας κόντρα στην ΑΕΚ»


Τις σκέψεις του για τα ερχόμενο παιχνίδια με την ΑΕΚ και την κούραση της Τραμπζονσπόρ από τα συνεχόμενα παιχνίδια ανέφερε ο Ουνάλ Καραμάν μετά την ισοπαλία με την Κασίμπασα. 
Για την εμφάνιση των παικτών του στην ισοπαλία με την Κασίμπασα και τους στόχους της Τραμπζονσπόρ ενόψει των ματς με την ΑΕΚ μίλησε ο Ουνάλ Καραμάν μετά το φινάλε του αμτς.

«Θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη πριν το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Δεχτήκαμε αντιστάσεις από την Κασίμπασα. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε παρά τις δυσκολίες. Είμαι ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών μας. Διορθώσαμε τα λάθη μας. Δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα με τη διάθεση των παικτών. Σίγουρα, βγήκε κούραση κατά διαστήματα. Την Πέμπτη πρέπει να εκπροσωπήσουμε την χώρα μας με τον τρόπο που της αρμόζει και να επιστρέψουμε με τη νίκη στην Αθήνα», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του τουρκικού συλλόγου και συνέχισε: 

«Σε αυτές τις διοργανώσεις πρέπει να παίξεις. Όσο κουρασμένος κι αν είσαι, πρέπει να παίξεις. Ξεκουράσαμε τέσσερις παίκτες, κυρίως στην άμυνα, όπου υπάρχουν παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι που μας ταιριάζει και να επιστρέψουμε με νίκη επί της ΑΕΚ. Πρέπει να παίξουμε με την ΑΕΚ, να επιστρέψουμε και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν παραπονιόμαστε. Δεν έχουμε δικαίωμα να πούμε ότι κουραστήκαμε. Ελπίζουμε να επιστρέψουμε με ένα καλό αποτέλεσμα».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.