Header Ads


Unlabelled Πιθανή η επαναφορά του Τσόσιτς!

Πιθανή η επαναφορά του Τσόσιτς!


Ο Σέρβος στόπερ δεν είναι απίθανο να βγει από το… ψυγείο.
Μεγάλες αλλαγές βιώνει η ΑΕΚ καθώς από χθες το βράδυ οι Μιγκέλ Καρντόσο, Νίκος Λυμπερόπουλος αποτελούν ουσιαστικά παρελθόν από τις τάξεις της.


Οι «κιτρινόμαυροι»… τρέχουν για να βρουν τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου τεχνικού όμως τα πάντα είναι ρευστά και στο ρόστερ της Ένωσης.

Η σημερινή προπόνηση του Δικεφάλου θα γίνει υπό τις οδηγίες του Νίκου Κωστένογλου. Ο έμπειρος τεχνικός θα κάτσει στον πάγκο της ΑΕΚ τουλάχιστον στα παιχνίδια με την Τράμπζονσπορ και τον Αστέρας Τρίπολης. Στην συνέχεια υπάρχει διακοπή λόγω εθνικών ομάδων και κατά πάσα πιθανότητα η Ένωση τότε θα αποφασίσει οριστικά για τον άνθρωπο του θα την οδηγήσει ως το τέλος της σεζόν.

Η φυγή του Καρντόσο ίσως επιφέρει αλλαγές και στο ρόστερ. Δεδομένων των κενών που υπάρχουν στην άμυνα δεν αποκλείεται να επανέλθει ο Ούρος Τσόσιτς που έχει μπει στο… ψυγείο και δεν ακολούθησε την προετοιμασία στην Πολωνία. Από την στιγμή που δεν έχει βρεθεί ακόμα η χρυσή τομή ούτε για την λύση του συμβολαίου του αλλά ούτε και για μεταγραφή του, τα πάντα είναι ανοικτά.

Σε περίπτωση που ο Νίκος Κωστένογλου κρίνει πως μπορεί να προσφέρει λύσεις, είναι πιθανό να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς.

enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.