Header Ads


Εξετάζει τις εναλλακτικές του Πογέτ ο Ίβιτς!

Εξετάζει τις εναλλακτικές του Πογέτ ο Ίβιτς!


Με το… κινητό στο χέρι ήταν ο Ίλια Ίβιτς κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας στην Τραπεζούντα, με στόχο να κλείσει το συντομότερο δυνατόν τον επόμενο προπονητή της ΑΕΚ. 


Τον προπονητή που θα διαδεχθεί τον Μιγκέλ Καρντόσο στον πάγκο της ΑΕΚ αναζητά ο Ίλια Ίβιτς, ο οποίος – όπως είπε κατά την παρουσία του στους ποδοσφαιριστές – έχει τα «κλειδιά» της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής, λοιπόν, ήταν με το κινητό στο χέρι κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας στην Τραπεζούντα, έχοντας επαφές για το συγκεκριμένο μέτωπο που απασχολεί την «Ένωση».

Σε πρώτο πλάνο παραμένει ο Γκουστάβο Πογέτ, όμως ο Ίβιτς φαίνεται πως έχει επαφές και με άλλους τεχνικούς για τον ίδιο λόγο.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», παρά το γεγονός πως υπάρχει κοινή επιθυμία των δύο πλευρών για συνεργασία διαπιστώθηκε απόσταση σε κάποια σημαντικά στοιχεία για την δεύτερη θητεία του Ουρουγουανού κόουτς στην ΑΕΚ.

Την ίδια στιγμή, το δημοσίευμα αναφέρει πως υπάρχει «βροχή» από προτάσεις για υποψήφιους προπονητές στον Ίλια Ίβιτς που εξετάζει με προσοχή όλους όσους του προτείνονται.

Το θέμα του προπονητή αναμένεται να ξεκαθαρίσει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας και μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για τη 2η αγωνιστική της Super League 1.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.