Header Ads


Unlabelled Εντολή Μελισσανίδη σε "Λύμπε": «Τελείωσέ τους!»

Εντολή Μελισσανίδη σε "Λύμπε": «Τελείωσέ τους!»


Έρχονται αποχωρήσεις στην Ένωση άμεσα - Ποιοι αποχωρούν!
Ο τεχνικός διευθυντής της "Ένωσης", πέρα από τα μεταγραφικά ζητήματα, έχει στο μυαλό του και ορισμένα θέματα που έχουν προκύψει εντός της ομάδας.



Νίκος Λυμπερόπουλος: Δεν είναι μόνο τα μεταγραφικά ζητήματα που απασχολούν τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ. Μπορεί η ενίσχυση του ρόστερ να αποτελεί προτεραιότητα στον σχεδιασμό της ομάδας, αλλά έχουν προκύψει και ορισμένα ζητήματα εντός αυτής τα οποία ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» πρέπει να τα λύσει. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, υπάρχουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν επιλέξει να… καθίσουν στο συμβόλαιό τους, δίχως να έχουν δείξει την παραμικρή διάθεση για να βρεθεί λύση, η οποία θα βολέψει τόσο την ΑΕΚ, καθώς θα μειωθεί το ρόστερ, όσο και τους ίδιους, καθώς θα παίρνουν περισσότερα λεπτά συμμετοχής σε άλλη ομάδα.

Πρόκειται για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών όπως ο Ερίκ Μοράν και Ούρος Τσόσιτς, οι οποίοι έχουν επιλέξει την ασφάλεια του τρέχοντος συμβολαίου τους, δίχως να φαίνεται ότι τους… πειράζει το γεγονός πως δεν βρίσκονται στα πλάνα του Μιγκέλ Καρντόσο. Το ίδιο ζήτημα έχει παρουσιαστεί και από ορισμένους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπως ο Χρήστος Γιούσης. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, ο Γιούσης για παράδειγμα έχει ήδη απορρίψει την προοπτική να παίξει σε δύο ομάδες της Superleague 2, έστω κι αν ο Νίκος Λυμπερόπουλος τον έχει προτρέψει στο να αποδεχθεί τις προτάσεις.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος καλείται να βρει λύσεις, την ώρα που «τρέχουν» τα μεταγραφικά της ομάδας. Μια από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει στην «Ένωση» από την εγχώρια αγορά είναι αυτή του Φελίπε Φερέιρα που αγωνίζεται στον ΟΦΗ. Μάλιστα, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», η ΑΕΚ έχει ήδη κάνει τις πρώτες συζητήσεις με τους Κρητικούς για τον Βραζιλιάνο επιθετικό, όταν βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις για την παραχώρηση του Γιώργου Γιακουμάκη ως δανεικό.
pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.