Header Ads


ΑΕΚ: Πολύ πιθανό να αγωνιστεί ξανά για το Διηπειρωτικό Κύπελλο!

ΑΕΚ: Πολύ πιθανό να αγωνιστεί ξανά για το Διηπειρωτικό Κύπελλο!


Ο Μάκης Αγγελόπουλος βρέθηκε στην Πορταριά για να παρακολουθήσει την προετοιμασία της ΑΕΚ από κοντά. Μετά το τέλος της βραδινής προπόνησης της ομάδας, παρέθεσε γεύμα στους δημοσιογράφους και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.
Tη σεζόν 2017/18 ο Μάκης Αγγελόπουλος είχε ένστικτο ότι θα πάνε όλα καλά. “Είχα προβλέψει ότι θα πάρουμε δύο τίτλους” ανέφερε χαρακτηριστικά, με την…προφητεία του να δικαιώνεται, αφού η ΑΕΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος και το Basketball Champions League. Φέτος όμως τι λέει το ένστικτό του;

“Φέτος πιστεύω ότι θα κατακτήσουμε δύο και ίσως τρεις τίτλους”. Tρεις τίτλοι; Mέχρι που ήρθε η επόμενη αποκάλυψη: Η ΑΕΚ είναι πολύ πιθανό να συμμετάσχει και την σεζόν 2019/20 στο διηπειρωτικό Κύπελλο!

Οι πρώτες κινήσεις έχουν γίνει, με την ΑΕΚ, ως κάτοχο του τίτλου, να είναι πολύ πιθανό να έχει την δυνατότητα να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Ήταν επίσης μία ακόμα ατάκα του Μάκη Αγγελόπουλου που φαίνεται να έχει στο νου του το διηπειρωτικό Κύπελλο. “Θέλουμε να φτιάξουμε ένα σύγχρονο γήπεδο, που θα μπορεί να φιλοξενήσει ένα Final Four, ένα μεγάλο γεγονός όπως μία συναυλία, ένα διηπειρωτικό Κύπελλο”.

enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.