Header Ads


Με το “δεξί” στα φιλικά οι «Μάγκες»!

Με το “δεξί” στα φιλικά οι «Μάγκες»!


Με νίκη ξεκίνησε τόσο τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας όσο και την παρουσία τους στο International Handball Tournament Struga, η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που επικράτησε με 25-21 της HC Butel. Το σύνολο του Δημήτρη Δημητρούλια, έπαιξε όμορφο χάντμπολ κατά διαστήματα και έδειξε θετικά στοιχεία.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αραμπατζής με δύο τέρματα ισοφάρισε σε 1-1 και 2-2, ενώ ο Jakobsen με κεραυνό έκανε το 3-2. Η “Ένωση” σταδιακά ανέβασε ρυθμό και με τον Ozmusul να κατεβάζει ρολά στο τέρμα, ανέβασε τη διαφορά στα 2 τέρματα (4-2, 5-3). Ο κόουτς Δημητρούλιας δοκίμασε διάφορα σχήματα, με τον “Δικέφαλο” να φτάνει στο +4 με όμορφο τέρμα του Αρμπατζή από την γωνία (10-6). Οι τυπικά φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και μείωσαν στο φινάλε του πρώτου μέρους σε 13-11.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η HC Butel μείωσε σε 15-14, αλλά οι Hoggas και Buneta διατήρησαν την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ (16-14, 17-15). Οι παίκτες της HC Butel εκμεταλλευόμενοι τις αρκετές αλλαγές της “Ένωσης” έτρεξαν στην κόντρα και προσπέρασαν με 17-18. Ο Κεδέρης μετά από πανέμορφη πάσα σκόραρε πιάνοντας την μπάλα στον αέρα για το 18-18, ενώ με νέο τέρμα του Έλληνα εξτρέμ και ένα από τον Hoggas, η ΑΕΚ προηγήθηκε με 20-19. O Florido στη συνέχεια με τρομερό σουτ έκανε το 21-20, ενώ ο Μωραΐτης στην κόντρα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 22-20. Η ΑΕΚ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και με τον Florido να συνεχίζει να έχει… κέφια ανέβασε τη διαφορά στα 3 τέρματα (24-21) και ο Κεδέρης “έγραψε” το τελικό 25-21.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας, δήλωσε στο handball.aek.gr: “Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι και σε μικρό χρονικό διάστημα από το ξεκίνημα της προετοιμασίας μας. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Είχαμε κάποια ups and downs, αλλά το μέταλλο της ομάδας φάνηκε από το πρώτο παιχνίδι. Δείξαμε πως θέλουμε να παίζουμε για να κερδίζουμε. Είμαι ευχαριστημένος από την διάθεση όλων των παικτών. Συνεχίζουμε τους φιλικούς μας αγώνες και θεωρώ ότι με την επιστροφή μας στην Ελλάδα θα είμαστε ακόμα περισσότερο χτισμένοι σαν ομάδα“.

Ο επόμενος αγώνας είναι προγραμματισμένος για αύριο (15/08) στις 21:30 κόντρα στην HC Eskilstuna Guif από την Σουηδία.

ΑΕΚ – HC Butel 25-21
Ημίχρονο: 13-11.
ΑΕΚ (Δημητρούλιας): Αραμπατζής 4, Δομπρής, Μωραΐτης 1, Hoggas 2, Νικολαΐδης, Μυλωνάς, Jimenez, Florido 4, Jakobsen 8, Παπαδιονυσίου, Ozmusul, Arsic, Buneta 2, Γιόσμου, Κεδέρης 4.

Δείτε ολόκληρη την αναμέτρηση από το 23:24 και έπειτα:








handball.aek.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.