Header Ads


Unlabelled Έχει και ο Ολυμπιακός...Νέλσον Ολιβέιρα! (pic)

Έχει και ο Ολυμπιακός...Νέλσον Ολιβέιρα! (pic)


Με ποιο μέλος του Ολυμπιακού γνωρίζεται από...πρώτο χέρι ο (new entry) Πορτογάλος φορ της Ένωσης και έχει συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί του; 
Μικρός, πολύ μικρός ο κόσμος του ποδοσφαίρου. Πιο μικρός απ΄ότι δείχνει και φαντάζεται κανείς. Η πορτογαλική…παροικία που αυξάνεται και πληθύνεται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, μετράει δύο (νέα) μέλη που τυγχάνει μάλιστα να΄χουν το ίδιο ονοματεπώνυμο!

Βλέπετε, εκτός από τον Πορτογάλο επιθετικό, Νέλσον Ολιβέιρα που ακόμα δεν έχει στεγνώσει το μελάνι απ΄τις υπογραφές στο διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ, υπάρχει και ο Νέλσον Ολιβέιρα του Ολυμπιακού (φωτ.)

Ο Πορτογάλος σκάουτερ που έχει αναλάβει «επ΄ώμου» το scouting report της πειραϊκής ομάδας στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου απ΄το καλοκαίρι του 2018 και την ταυτότητα του οποίου αποκάλυψε προ ημερών το SDNA.

Προσέξτε τώρα: ο Ολιβέιρα της ΑΕΚ και ο Ολιβέιρα του Ολυμπιακού, όχι απλά γνωρίζονται, όπως συμβαίνει λίγο έως πολύ με πολλούς Πορτογάλους που εργάζονται για λογαριασμό ελληνικών ομάδων, αλλά και κάτι παραπάνω.

Βλέπετε,  αμφότεροι δούλεψαν την ίδια περίοδο στην Μπενφίκα (2006-08) και την Πάκος Φερέιρα (2010-11) με τον «Πειραιώτη» Ολιβέιρα να προσφέρει εκείνο το διάστημα τις υπηρεσίες του ως σκάουτερ στις δύο πορτογαλικές ομάδες με την φανέλα των οποίων κυκλοφορούσε ο Ολιβέιρα της ΑΕΚ.

Κι αν μη τι άλλο, πέρα από την προσωπική γνωριμία τους δύο συνονόματους συνδέουν και πολλές άλλες κοινές αναμνήσεις.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.