Header Ads


Unlabelled Μεγάλη υπέρβαση της ΑΕΚ για Βέρντε και Ολιβέιρα!

Μεγάλη υπέρβαση της ΑΕΚ για Βέρντε και Ολιβέιρα!


Πολύ βαθιά το χέρι στη τσέπη από τον Δημήτρη Μελισσανίδη - Η Ένωση προχώρησε σε δύο σημαντικές μεταγραφές, δίνοντας όμως παράλληλα και αρκετά χρήματα.
H AEK έκλεισε τα ανοικτά μέτωπα με την απόκτηση του Νέλσον Ολιβέιρα και του Ντανιέλε Βέρντε δείχνοντας, ότι ο φετινός σχεδιασμός της έγινε με μεθοδικά βήματα και ταχύτητα.  Πρόκειται για δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αναμένεται να κάνουν τη διαφορά και να δώσουν σημαντικές βοήθειες στην Ένωση. Ιδιαίτερα ο Ιταλός, που κλείνει μία περίοδο χρόνιας αναζήτησης εξτρέμ στην Ένωση.

Εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα οικονομικά δεδομένα των δύο υποθέσεων. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ σε βάθος τριετίας θα κληθεί να βγάλει από τα ταμεία της για αμφότερες τις περιπτώσεις ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ.

Η ανάλυση των αριθμών έχει ως εξής...

Ο Νέλσον Ολιβέιρα ήρθε στην Ελλάδα και υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τον Δικέφαλο. Οι απολαβές του 27χρονου Πορτογάλου φορ θα υπερβαίνουν το 1 εκατ. ευρώ και μαζί με τα μπόνους το ποσό θα φτάνει στο 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως με τις δύο πλευρές να συμφωνούν στα 6 εκατ. ευρώ για τη ρήτρα παραχώρησης.

Όσον αφορά τον Ντανιέλε Βέρντε συμφώνησε για τριετές συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει 750.000 ευρώ ετησίως, με τη Ρόμα να επωφελείται από την πώληση του 23χρονου εξτρέμ βάζοντας στα ταμεία της 1 εκατ. ευρώ και κρατώντας το 30% ως ποσοστό μεταπώλησης.

Είναι πασιφανές ότι με αυτές τις κινήσεις η ΑΕΚ αλλάζει τα δεδομένα! Από τη μία μεριά ανεβάζει το μπάτζετ της. Συνεχίζει όμως να διατηρεί τη δική της πολιτική στα μεταγραφικά. Κινείται με σύνεση και χωρίς υπερβολές σε σχέση με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Συν τοις άλλοις βλέπει μπροστά, αφού με τη μεταπώλησή τους αποσκοπεί στην απόσβεση με το μεγαλύτερο κέρδος.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.