Header Ads


Κετσετζόγλου: «Το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα οι μάνατζερ του Βέρντε»

Κετσετζόγλου: «Το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα οι μάνατζερ του Βέρντε»


Η τελευταία ευκαιρία να ξεπεραστεί ο σκόπελος της προμήθειας τον μάνατζερ και να υπογράψει, τελικά, ο Ντενιέλε Βέρντε στην ΑΕΚ θα είναι το Σαββατοκύριακο!
Τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του Ντανιέλε Βέρντε και το «αγκάθι» αποτελούν οι υψηλές προμήθειες των μάνατζερ του παίκτη σχολίασε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Όπως ανέφερε, οι εκπρόσωποι του παίκτη θα επισκεφτούν την Αθήνα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ώστε να βρουν τη «χρυσή τομή» με τους «κιτρινόμαυρους».

«Είχαν στο μυαλό τους ότι θα βγάλουν αρκετά χρήματα και δεν προχωράνε την υπόθεση. Είναι δεδομένο πως κάνουν ό,τι θέλουν τον παίκτη. Ίσως κόψει χρήματα από το συμβόλαιό του ο Βέρντε και να δώσει η ΑΕΚ κάποια λεφτά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα φτάσει το ποσό τα λεφτά που ζητάνε.

Το Σαββατοκύριακο θα έρθουν στην Αθήνα. Το πλάνο είναι να μιλήσουν ξανά με την ΑΕΚ και τη Δευτέρα να πάνε στη Ρόμα και να πουν τα αποτελέσματα
».

Όσο για τον Ολιβέιρα: «Δεν υπάρχει νέο, αλλά είναι δεδομένο ότι θα τελειώσει σύντομα, γιατί οι μέρες περνούν και η ΑΕΚ πιέζει».

Ακούστε όσα είπε:



sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.