Header Ads


«Έρχεται...ηχηρή αποχώρηση στην ΑΕΚ»

«Έρχεται...ηχηρή αποχώρηση στην ΑΕΚ»


Για ποιον παίκτη της ΑΕΚ...έρχεται μεγάλη πρόταση - Ποιος πρώην εξτρέμ της Ένωσης έφτασε μια...ανάσα από τον Βόλο του Μπέου!
Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.
*Σε κάμποσες ομάδες της Super League προτάθηκε ο πρώην εξτρέμ της ΑΕΚ, Ελντερ Μπαρμπόσα, τελικά τα βρήκε με τον Βόλο αλλά την τελευταία στιγμή ο μάνατζέρ του, Κιμ Ριμπέιρο, χάλασε τη μεταγραφή και οι κακές γλώσσες λένε ότι δεν του άρεσαν οι πληροφορίες που πήρε για τον Αχιλλέα Μπέο (ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ)

*Αν και ακούγεται ότι οι Μπάρκας και Λιβάγια έχουν θαυμαστές από το εξωτερικό, για έναν άλλο παίκτη της ΑΕΚ είναι πιθανό να υπάρξει πρόταση. Αυτός είναι ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος κάνει γκελ στην γερμανική αγορά και ο μάνατζέρ του, Πολ Κουτσολιάκος, συνεχίσει να τον προτείνει σε club, όχι απαραίτητα της Bundesliga (LIVESPORT)

*Αριστερό μπακ πάσει θυσία θέλει ο Ατρόμητος, που έχει μόνο τον Κατράνη σε αυτή τη θέση. Ηδη έχουν τσεκαριστεί 1-2 περιπτώσεις και δεν αποκλείεται ο παίκτης που θα έρθει να είναι δανεικός (SPORTIME)

*Παίκτη με σημαντική θητεία στην Ευρωλίγκα 'βλέπει' ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, για τις θέσεις των ψηλών. Ο προπονητής της ΑΕΚ μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να επιλέξει μέσα στην εβδομάδα τον έναν από τους δύο ξένους που θα βάλει στην front-line (SPORTDAY)

*Γέλια προκάλεσαν στον Παναθηναϊκό και τον Νίκο Νταμπίζα τα σενάρια για τον Κώστα Μήτρογλου, αφού από τη μία οι Πράσινοι δεν μπορούν να καλύψουν το μεγάλο του συμβόλαιο και από την άλλη το προφίλ του Ελληνα φορ δεν ταιριάζει στο project που χτίζει το Τριφύλλι (LIVESPORT)

*Στον Παναθηναϊκό έχουν ήδη μαγειρέψει πριν πεινάσουν. Εχουν δηλαδή τσεκάρει προτάσεις για τερματοφύλακες για να είναι προετοιμασμένοι σε περίπτωση που στην ομάδα έρθει πρόταση που δεν μπορεί να αρνηθεί για τον Σωκράτη Διούδη (SPORTDAY)

*Προσθήκη στις Ακαδημίες μπορεί να κάνει το επόμενο διάστημα η ΑΕΚ, με τον Νίκο Κωστένογλου να έχει κάνει ήδη μια επαφή με πρόσωπο που γνωρίζει και εμπιστεύεται (LIVESPORT)

*Ακόμα και αν ο σχεδιασμός έχει ολοκληρωθεί και οι θέσεις στην άμυνα έχουν κλείσει, ο Νίκος Νταμπίζας δεν θα πει «όχι» στο να πάρει τον Ντίνο Μαυροπάνο από την Αρσεναλ, ακόμα και στο τελευταίο δευτερόλεπτο της μεταγραφικής (SPORTDAY)

*Μέσα στις επόμενες μέρες θα προχωρήσει το θέμα των παικτών που δεν υπολογίζονται από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να δώσει λύσεις κυρίως παραχωρώντας παίκτες με τη μορφή δανεισμού και λιγότερο με πωλήσεις (SPORTDAY)

*Ο Λουίς Μάγκο δεν ήταν τελικά αυτό που ήθελε ο Μιγκέλ Καρντόσο για το κέντρο της άμυνας και απορρίφθηκε, όχι για οικονομικούς λόγους, από την ΑΕΚ, στην οποία είχε προταθεί για δανεικός (ΩΡΑ)

*Οχι άμεσα, αλλά για τη συνέχεια, η ΑΕΚ θα πάει για σέντερ-μπακ. Και ο προπονητής, Μιγκέλ Καρντόσο, κοιτάζει ξανά εκεί που ξέρει στην Πορτογαλία. Οχι ότι αποκλείεται να πάρει παίκτη από αλλού, αλλά στην πατρίδα του τσεκάρει κυρίως πιθανούς στόχους (SPORTIME)

*Καμία συμφωνία και καμία υπογραφή δεν υπάρχει ανάμεσα στον Νταμπό της Φιορεντίνα και τον Ολυμπιακό, κάτι που φαίνεται από το γεγονός ότι ο μάνατζερ του παίκτη έχει κάνει σαφές ότι δεν υπάρχει καν πρόταση (LIVESPORT)

*Συνεχίζει το ψάξιμο ομάδας από το εξωτερικό η πλευρά του Τάσου Χατζηγιοβάννη. Για τον εξτρέμ του Παναθηναϊκού το πιο πιθανό είναι να υπάρξει ενδιαφέρον, όχι όμως και πρόταση που να ικανοποιεί την επιθυμία των Πράσινων, που φτάνει το 1.5 εκατ. ευρώ (SPORTDAY)

*Την άσχημη άποψη που έχει για τον Ντουάρτε επιβεβαίωσε ο Σάββας Παντελίδης μην χρησιμοποιώντας τον ούτε ένα λεπτό κόντρα στην ΑΕΛ, κάτι που έχει κάνει τον Θόδωρο Καρυπίδη να χτυπά το κεφάλι του για το συμβόλαιο που του έδωσε (ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ)

*Ο Γρηγόρης Σαράντης αποχωρεί από την Ακαδημία της ΑΕΚ λόγω... διαφωνιών και υπάρχουν φήμες ότι είναι ξενερωμένος και ο ίδιος ήθελε να την κάνει, κάτι το οποίο αν τελικά συμβεί θα δημιουργήσει πρόβλημα, αφού έχει δεσμευθεί ότι θα βάλει κάποια εκατ. ευρώ για την «Αγιά Σοφιά» (ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ)


*Μέχρι την τελευταία στιγμή έχει σκοπό να περιμένει τον Φάμπιο Κοεντράο ο Αμπέλ Φερέιρα. Ο ΠΑΟΚ είχε στα χέρια του έτοιμο τον αριστερό μπακ τη Σεβίλλης, Αράνα, όμως ο προπονητής «πάγωσε» την περίπτωσή του (SPORTIME)

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.